29 / 04 / 2024

Yooistanbul iletişim!

Yooistanbul iletişim!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Yooistanbul iletişim adresi ve telefon numarası şöyle: Kardelen Sokak No.10 Ortaköy / Beşiktaş / İstanbul - Yooistanbul satış ofisi telefon numarası: 444 17 13



Yoo ve Say Yapı'nın ortak girişimi ile hayata geçirilen  Yooistanbul  projesi İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı olan Ortaköy bölgesinde konumlandırılıyor. Yooistanbul iletişim bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, townhouse ve penthouse tipinde konut alternatiflerinin tasarlandığı Ortaköy Yooistanbul Evlerinde satışlar devam ediyor. Yooistanbul satılık daire fiyatları bilgisi için 444 17 13 no'lu telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.


Yooistanbul Evlerinde çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar mevcut durumda. Yooistanbul iletişim bilgisinin detaylarından önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Ortaköy Yooistanbul Evlerinde yer alan daireler 101 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. Yooistanbul projesi teslim tarihi kapsamında daireler 2013 Aralık'da sahiplerine teslim edilecek.


Yooistanbul Ortaköy nerede?

Yooistanbul projesi adres: Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul iletişim!


Yooistanbul iletişim bilgileri:

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön