03 / 05 / 2024

Yorum İstanbul Evleri'nde teslimler 10 ay erken başlıyor!

Yorum İstanbul Evleri'nde teslimler 10 ay erken başlıyor!

Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişimi olarak Bayrampaşa 'da gerçekleştirilen Yorum İstanbul Evleri 'nde konut teslim tarihi Ekim 2012 'den Aralık 2011 'e çekildi. şžirket, ayrıca 30 Nisan 2011'e kadar bir kampanya başlattı



Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişimi olarak Bayrampaşa 'da gerçekleştirilen Yorum İstanbul Evleri 'nde konut teslim tarihi Ekim 2012 'den Aralık 2011 'e çekildi. şžirket, ayrıca 30 Nisan 2011 tarihine kadar geçerli olacak yeni bir satış kampanyasına başladı.
Yorum İstanbul Evleri Proje Koordinatörü Cenk Biber, 10 ay erken teslim kararını şu sözlerle değerlendirdi:   “Proje inşaatı beklediğimizden daha hızlı sürüyor. Bu durumda projeden konut alacaklar şimdiden avantajlı duruma geçiyorlar ” dedi.
Geliştirdikleri kampanya hakkında konuşan Biber, 'Sıfır peşinat ve esnek krediyle ödeme seçenekleri' başlığı altında avantajlı bir ödeme planı geliştirdiklerini kaydetti. 12 ay için vade farkı sıfır olan kampanyada, 24 ay vadede   yüzde 0 .35,   60 ay vadede ise   yüzde 0 .59 vade farkının söz konusu olduğunu belirten Biber, 62 metrekare yüzölçümündeki konutlar 217 bin TL 'den satışa sunulurken, şu anda projedeki en pahalı dairenin 529 bin TL'lik etiketle 128 metrekarelik konutlar olduğunu kaydetti. Biber, öte yandan en büyük yüzölçümüne sahip olan 143 metrekarelik konutların ise tamamı satıldı.
Öte yandan, doğaya verdikleri önemin altını çizmek adına her konut alan aile için 15 fidan diktiklerini belirten Biber, çekül ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri bu proje doğrultusunda Kemerburgaz'da 9 bin ağaçlık bir Yorum Ormanı'nın oluşacağını ifade etti.

'Gerçekten de şehrin içinde'
Projenin en önemli özelliklerinden biri olarak 'gerçekten de şehrin içinde yer alması'nı gösteren Cenk Biber, şöyle konuştu: “Mesela iki dakikalık mesafede metro istasyonu bulunuyor. TEM ve E5 çıkmak Yorum İstanbul Evleri 'nden çok kolay. İstanbul 'un en can alıcı noktaları olan, Atatürk Havalimanı'na dokuz kilometre, Yenikapı İskelesi'ne yedi kilometre, FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadına 11 kilometre, Taksim 'e sekiz ve Eminönü 'ne yedi kilometre mesafede bulunuyor.'


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön