05 / 05 / 2024

Yücel Büro Mobilyaları, üretim kapasitesini ve cirosunu artırmayı hedefliyor!

Yücel Büro Mobilyaları, üretim kapasitesini ve cirosunu artırmayı hedefliyor!

GAZİANTEP Yakaladıkları yüzde 19.6'lık büyümeyle geçen yılı 21 milyon TL ciroyla geride bıraktıklarını dile getiren Yücel Büro Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Cem Büyüknacar, ürün çeşitliliğinde ise yüzde 47 artış yaşadıklarını aktardı.



GAZİANTEP Yakaladıkları yüzde 19.6'lık büyümeyle geçen yılı 21 milyon TL ciroyla geride bıraktıklarını dile getiren Yücel Büro Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Cem Büyüknacar, ürün çeşitliliğinde ise yüzde 47 artış yaşadıklarını aktardı. Ayrıca aynı dönemde mevcut ürün gamınlarında yüzde 9 oranında iyileştirme sağladıklarını açıklayan Büyüknacar, bu büyüme ve iyileştirme çalışmalarıyla bölgelerinde olduğu gibi ülke genelinde de dikkat çekici atılımlar yaptıklarını ifade etti. 2014'ün kendileri için tam bir atüım ve yenilenme yılı olacağını belirten Büyüknacar, "Planlamalarımız aylık, üç aylık ve yıllık dönemler itibarıyla yapümış olup, 2014 yü sonu itibarıyla hedeflerimizi; ürün çeşitliliğinde yüzde 50, üretimde yüzde 30 ve ciroda yüzde 45 artış olarak belirledik. 2014 yüı toplam büyüme hedefimizi yüzde 42 olarak planladık. 2014'ün ilk çeyreği için beklediğimiz hedeflerimize henüz yılık ikinci ajanda ulaştık. 


Hedeflediğimiz kapasite artışı nedeniyle fabrikamızı 50 bin metrekare seviyesine çıkarmak için 5'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa satın aldık. Bu arsa üzerinde yeni üretim hattı için inşaat hazırlıklarımız devam ediyor. Ayrıca mevcut ürünlerimizle ilgili geliştirme çalışmalarının yanı sıra yeni ürün tasarımlarında dasonayaklaşüdı. Projeleri ve altyapısı tamamlanan yatırımlarımızla birçok rakibimiz için inanümaz olan bu büyüme oranları, bizim için yukarıya tırmanmak üzere sadece bir basamak" açıklamasını yaptı. 


Büyüknacar, 2014 yılı itibarıyla Gaziantep 3'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 17 bin metrekare kapalı alana yayılmış entegre tesislerinde 100'den fazla ürün ve model çeşidiyle bahçe mobüyaları sektörünün öncü firmalarından biri haline geldiklerini kaydetti. 2010 salında ürün yelpazesine İtalya, Çin, Tayvan gibi ülkelerden ithal ettikleri sentetik rattan bahçe mobilyaları eklediklerini açıklayan Büyüknacar, "Yatırımlarımız sayesinde bahçe mobilyası sektöründeki market payımız gün geçtikçe artiyor. Geniş ürün yelpazemiz, stok çeşitliliğimiz ve yüksek üretim kapasitesimiz sayesinde şu andayurtiçinde.önde gelen üreticilerden biriyiz. Ayrıca 62 ülkeye ihracat yapıyoruz" dedi. 



M.Tekin Çicek/ Gaziantep


Geri Dön