18 / 05 / 2024

Yücel Büro Mobilyaları yeni ürünleri

Yücel Büro Mobilyaları yeni ürünleri

GAZİANTEP Yakaladıkları yüzde 19.6'lık büyümeyle geçen yılı 21 milyon TL ciroyla geride bıraktıklarını dile getiren Yücel Büro Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Cem Büyüknacar, ürün çeşitliliğinde ise yüzde 47 artış yaşadıklarını aktardı.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Yücel Park ev fiyatları!

21 dönümlük alan üzerinde Kartal Cevizli bölgesinde Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Yücel Park projesi denize  900 metre mesafede inşa ediliyor. 

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Ufuk Bala Yücel yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Bala Yücel'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Mustafa Göktaş'ın seçilmelerine oy birliği ile karar verdi.

Ufuk Bala Yücel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel kimdir? Ufuk Bala Yücel, ne zamandan beri TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Bala Yücel..

Çevre ve Şehircilik 2016 yılı bütçesi kabul edildi!

Dışişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığının 2016 yılı bütçeleri TBMM Genel Kurul'ndaki görüşmelerde kabul edildi.

Kaan Yücel: Kentsel dönüşümde sürdürülebilirlik çok önemli!

Kentsel dönüşüm kapsamında sürdürülebilirliğin önemine dikkat çeken Yücel, sürdürülebilirliğin yapı taşları olan ekonomi, sosyoloji, kültürel ve en önemlisi kişisel refaha değindi.

Yücel Büro Mobilyaları yeni ürünleri Haberi

Yücel Büro Mobilyaları yeni ürünleri

GAZİANTEP Yakaladıkları yüzde 19.6'lık büyümeyle geçen yılı 21 milyon TL ciroyla geride bıraktıklarını dile getiren Yücel Büro Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halit Cem Büyüknacar, ürün çeşitliliğinde ise yüzde 47 artış yaşadıklarını aktardı. Ayrıca aynı dönemde mevcut ürün gamınlarında yüzde 9 oranında iyileştirme sağladıklarını açıklayan Büyüknacar, bu büyüme ve iyileştirme çalışmalarıyla bölgelerinde olduğu gibi ülke genelinde de dikkat çekici atılımlar yaptıklarını ifade etti. 2014'ün kendileri için tam bir atüım ve yenilenme yılı olacağını belirten Büyüknacar, "Planlamalarımız aylık, üç aylık ve yıllık dönemler itibarıyla yapümış olup, 2014 yü sonu itibarıyla hedeflerimizi; ürün çeşitliliğinde yüzde 50, üretimde yüzde 30 ve ciroda yüzde 45 artış olarak belirledik. 2014 yüı toplam büyüme hedefimizi yüzde 42 olarak planladık. 2014'ün ilk çeyreği için beklediğimiz hedeflerimize...