27 / 04 / 2024

Yücel Park kampanyalı ödeme planı!

Yücel Park kampanyalı ödeme planı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Yücel Park

Teknik Yapı imzası ile İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de hayata geçirilen Yücel Park'ta lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..



Yücel Park projesi,  Teknik Yapı  imzası ile İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de hayata geçiriliyor. Projede toplamda 825 konut ve 17 ticari alana yer veriliyor.

Toplam 21 dönüm alan üzerinde yükselen Yücel Park'ın toplam inşaat alanı 99 bin 500 metrekare olarak belirlendi.Projede toplam 1 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında daire seçenekleri sunuluyor.

Yücel Park fiyatları

Yücel Park'ta daire fiyatları lansman dönemine özel 329 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen projede ödeme fırsatları da sunuluyor.
 
Denize 900 metre uzaklıkta bulunan projede açık hava oyun alanları, spor alanları, özel kreş, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklara yer veriliyor.

Kartal Cevizli minibüs caddesi üzerinde, denize sadece 900 metre mesafede, AVM ve anayolların yanı başında benzersiz bir lokasyon üzerinde yükselen Yücel Park'ta lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor.


Teknik Yapı Yücel Park iletişim:
Web: http://www.yucelpark.com/
Tel: 444 10 08

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön