17 / 07 / 2024

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı, personel alımı yapacağını duyurdu!

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı, personel alımı yapacağını duyurdu!

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı personel alımı için başvurular sona ereceği kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler ve adaylarda aranan nitelikler ne olacak ve başvurular nereden, nasıl yapılacak?


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek personel alımı için başvuruların sona ereceği kaydedildi. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak sureti ile, sözleşmeli personel alımı ayrıntıları araştırılıyordu. Peki başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

YÖKAK PERSONEL ALACAK VE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; 657 sayılı DMK’nın 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranıyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak şartları bulunuyor.

ADAYLARDA ARANAN BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

1 Büro Personeli alımı için 2022 KPSS P3 en az 60 puan, Hukuk lisans programından mezun olması gerekmektedir.

1 Büro Personeli alımı için 2022 KPSS P3 en az 60 puan, herhangi bir lisans programından mezun olmak, bilgi işlem birimlerinde ve bilişim alanında en az bir yıl iş tecrübesine sahip olmak, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi eğitim sertifikasına, Veri Güvenliği eğitim sertifikasına, Web Güvenliği eğitim sertifikasına ve Proje Yönetimi eğitim sertifikasına sahip olması lazımdır.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı, personel alımı yapacağını duyurdu!

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını 11 Temmuz 2024 dahil olmak üzere, başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı’na şahsen yapabilecek. Kılavuz: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/07/20240702-4-10.pdf

İŞKUR 340 TYP personeli alınacağını duyurdu!

24 kamu kuruluşu 61.821 işçi ve memur alımı yapacağını duyurdu!

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

4 kamu kurumuna personel alımı yapılacak!


Geri Dön