10 / 05 / 2024

Yumurta fiyatlarında artış hızlı tırmanıyor! Yüzde 50'leri bulan artışta bakın son durum ne?

Yumurta fiyatlarında artış hızlı tırmanıyor! Yüzde 50'leri bulan artışta bakın son durum ne?

Milyonlarca vatandaşın her gün tükettiği yumurta fiyatlarına sürekli olarak artış gelmeye devam ediyor. Vatandaş bu duruma isyan etti. Yumurta fiyatlarında yaşanan son durum merak konusu oldu. 



 Yumurta fiyatlarında artış hızlı tırmanıyor! Yüzde 50 leri bulan artışta bakın son durum ne?

Yumurtaya %50 zam 

Günlük olarak soframızda tükettiğimiz yumurta fiyatları birçok vatandaş tarafından yakından takip edilmektedir. Yapılan %50 oranındaki zam marketlerde ve raflarda ki yerine almış oldu. Yumurtaya yapılan zamlar arka arkaya devam ederken vatandaş bu durumdan rahatsız olmaya başladı. Üreticilerin maliyetlerinin giderek artması, zamların en büyük etkenler arasında yer almaktadır.

Enflasyon zamları da bu duruma yol açmaktadır. 2022 yılı ile yumurta fiyatları kıyaslandığı zaman ciddi oranda fark bulunmaktadır. 2022 yılına 45 TL olarak aldığımız yumurta, 2023 yılında en az 65 TL olarak raflardaki yerini aldı. Yapılan zamların bundan sonraki süreçlerde de devam etmesi beklenmektedir. Bir ailede en az beş kişi yaşıyor olsa ve bu kişiler günde birer tane yumurta tükete ciddi oranda vatandaşın cebini yakacak duruma gelmektedir. 65 70 TL arasında satılan yumurta fiyatları zincir marketlerde daha farklı fiyatlara satılmaktadır.

30'lu yumurtanın fiyatı birden 64 TL'ye düştü! Fiyatları görenin aklı başından uçtu! Son dakika!

A101'den çılgın indirimler başladı! Tost peyniri, sucuk, yumurta, tahin, daha neler neler... Sakın ama sakın kaçırmayın!

30'lu yumurtanın fiyatları aldı başını gidiyor! Özellikle organik ürünler daha pahalı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön