02 / 05 / 2024

Yunuskent'te en kısa sürede konut yapımlarına başlanacak!

Yunuskent'te en kısa sürede konut yapımlarına başlanacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, TOKİ Başkanı Turan ile birlikte Yunuskent'in yapımı için kurulan şantiye alanında incelemelerde bulundu. Çerçi, "İnşallah en kısa zamanda konut yapımlarına başlayacağız" dedi.



Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan ve AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen ve Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül ve Kılıç Kaya, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Emay Müşavirlik Bölge Müdürü Turhan Doymuş, Yunusemre Belediyesi Meclis üyeleri, Daire Müdürleri ve TOKİ heyeti ile birlikte Yunuskent'in yapımı için kurulan şantiye alanında inceleme gerçekleştirdi. 


TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR 

Başkan Çerçi, TOKİ ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, TOKİ Başkanı ve Manisa milletvekilleriyle Yunuskent'in şantiye alanında incelemelerde bulunduklarını ifade etti. 


HİÇBİR SORUN KALMADI

 Çerçi, "TOKİ Başkanımız Sayın Mehmet Ergün Turan sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve ilçemize gelerek, şantiyenin son durumu yerinde görmeyi arzu ettiler. İhaleyi alan firmayla Belediyemiz iyi bir diyalog içerisinde çalışmaları son sürat devam ettiriyoruz. Şu an da hiçbir sorunumuz kalmadı. İnşallah en kısa zamanda sizlerin de katılımlarıyla temel atma törenini gerçekleştirerek ve konut yapımlarına başlayacağız" dedi. 


Ahmet ÜNSAL/Akşam Ege


Geri Dön