03 / 05 / 2024

Yurt dışına uçak bileti yalnızca 1 Euro! Son tarih bu gece

Yurt dışına uçak bileti yalnızca 1 Euro! Son tarih bu gece

Pegasus'tan yurt dışı için 1 Euro bilet kampanyası başladı. İşte son tarihi bugün olan kampyanın ayrıntıları...



PEGASUS UCUZ BİLET NASIL ALINIR?

Pegasus Havayolları’nın sağlamış olduğu ucuz bilet kampanyası, 17 Ağustos 2022 tarihinde sona erecektir. Tarih geçmeden bilet almak isteyenler, Pegasus Mobil Uygulaması’nı kullanarak, biletlerini rahatlıkla alabilecektirler.

PEGASUS UCUZ BİLET UÇUŞ TARİHLERİ NEDİR?
Pegasus 1 Euro Bilet Kampanyası’ndan faydalanarak bilet almak isteyen vatandaşlar, biletlerini 1 Kasım 2022 – 25 Mart 2023 tarihleri arasında istedikleri bir zaman için alabilecekler. Uçuşlar, Pegasus Havayolları’nın belirlemiş olduğu bu tarihler arasında gerçekleşecektir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön