29 / 04 / 2024

Yurt dışından iPhone nasıl alınır? Kaçırılmaz fırsat

Yurt dışından iPhone nasıl alınır? Kaçırılmaz fırsat

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan yurt dışı iPhone 14 fiyatlarına dair detaylar ortaya çıktı. Zamlar üzerine milyonlarca vatandaş yurt dışı iPhone fiyatlarını araştırıyor. Peki iPhone 14 en ucuz ve en pahalı hangi ülkelerde satılıyor? İşte tüm detaylar...



Dünya üzerinde yaşanan zamları süreçten ülkemizde büyük bir oranda darbe yedi. Kur farkının sürekli olarak açılması ile birlikte vergi oranlarının da eklenmesiyle telefon fiyatları ateş pahası olmuş durumda. Özellikle iPhone cep telefonlarındaki fiyat artışı sonrasında vatandaşlar kredi çekerek ya da başka yollar ile iPhone cep telefonuna sahip olabilmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön