30 / 04 / 2024

Yusuf Cebeci: Türkiye dünyanın gayrimenkul yıldızı!

Yusuf Cebeci: Türkiye dünyanın gayrimenkul yıldızı!

Cebeci Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkam Yusuf Cebeci; "Ödüle değer görülen Pendik Cebeci Residence çok emek verdiğimiz ve ödül alacağımıza inandığımız projeydi." dedi..



Türkiye dünyanın gayrimenkul yıldızı Sign of the City Awards'ı "Objektif profesyonel bir bakış açısıyla hazırlanmış bir organizasyon ve unutulmaz bir geceydi. Organizasyon Hürriyet ailesine yakışan yıllara sari tecrübesinin sanki bir şovu gibiydi" şeklinde değerlendiren Cebeci Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkam Yusuf Cebeci, "Ödüle değer görülen Pendik Cebeci Residence çok emek verdiğimiz ve ödül alacağımıza inandığımız projeydi. Ancak projemiz dikkate alınır mı diye tereddüt etmiştik. Ancak, jüri bizim tereddütlerimizi kökünden sildi. Pendik Cebeci Residence devem eden projelerde 'En İyi Çok Katlı Konut" kategorisinde birinci seçildi" dedi. 


35 yıllık iş hayatında bulunduklarının altını çizen Cebeci, "Türkiye'ye mutlak bir değer, kalite katarak gerçek markaları oluşturur. Marka değeri olmayan firmalar pazardan silinir. Türkiye dünyanın gayrimenkul yıldızı. Ciddi yatırım yaptığımız Pendik Cebeci Residence projemizin gerçek değeri müşteriyle buluşacak. 

Firmamızın bu ödüle layık olma sorumluluğunu, bilincini arttıracağı gibi projeden ödün vermemeyi de sağlar" diye konuştu. 


KONSEPT HAZIRLATILDI 

Proje daha başlamadan önce, arsanın imarı alındıktan sonra bu projeyi yönetecek dünya çapında tecrübeli ve ayrıca icra kurulu üyesi olacak şekilde CEO alındığım belirten Cebeci şunları söyledi: "Esasen, bu birinci etken oldu. Daha sonra Türkiye'nin en üst grup mimarlık ofislerinin altısından konsept proje yani fikir hazırlatıldı. Bu çizilen konsept projelerinin değerlendirilmesi ve içlerinden en başarılısının seçilmesi de yine kendi bünyemizde kurulan jüri marifetiyle yapıldı. Proje ve mimarlık ofisimizin belirlenmesi de bünyemizde ki jüri marifetiyle belirlendi. 

Daha sonra projenin çizimi, belirlenen mimarlık ofisi tarafından tamamlandı. Bu girişimimiz de bizim için ikinci etkendir. 'Pendik Cebeci Residence' projemizin tüm safhalarında tüm birimleri toplayarak ortak kararlar alındı. Bu da projemizin başarılı olmasında dördüncü etken oldu" dedi. 


Hürriyet Sign of the City Awards eki


Geri Dön