07 / 05 / 2024

Yüzde 42 zam gelmişti! Başvuran 6250 lira alacak! Son tarih 31 Temmuz

Yüzde 42 zam gelmişti! Başvuran 6250 lira alacak! Son tarih 31 Temmuz

Temmuz zammıyla birlikte en düşük emekli maaşı 3 bin 500 liraya yükseltildi, memur ve memur emeklilerine ise yüzde 41,69 zam yapıldı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılan zam ise yüzde 42,35 olarak gerçekleşti. Emekli maaşlarının artması ile birlikte bankalar da hareketlendi.



PROMOSYONA EK FIRSATLAR
Bazı bankalar emekliler için promosyon ödemesi hariç kendi uygulamaları üzerinde bazı fırsatlar sunmakta. Bankaya ait ek kart ve fırsatlar için ek ücret talep edilmemekte.
İhtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranından yararlandırıkıyor. Ayrıca masrafsız para transferi ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırma imkanı sağlanıyor.

SÜRE DOLMADAN ÇIKMAK MÜMKÜN
Bankasını değiştirmek isteyen emekliler, seçeceği bankanın ATM’sinden, internet bankacılığından veya en yakın şubesinden işlemlerini yapabiliyor. Promosyon ödemeleri 3 yıllık gerçekleştiriliyor.Üç seneyi doldurmamış emekliler mevcut bankasından çıkış yapmak için ücret farkını verip hesabını kapatabilmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön