11 / 05 / 2024

Yüzde 80 düşük faizle kredi alın! Böyle bir kredi ne görüldü ne de duyuldu

Yüzde 80 düşük faizle kredi alın! Böyle bir kredi ne görüldü ne de duyuldu

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nasıl alacaklarını araştırıyorlar. Bu vatandaşlara yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı.



Paraya ihtiyacı olan vatandaşların son yıllarda en çok araştırdığı konulardan biri de kredi faizleri. Paraya ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı. Ziraat Bankası'ndan paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik güzel bir haber geldi. 

Ziraat Bankası 70 bin TL’ye kadar olan kredilerde 24 ay vade yapıyor bunun yanı sıra faizler %2,84’Den işlem görüyor. Bu şuanda yüksek bir rakam olarak görülse de diğer özel bankalarda faizler yüzde 5,50’ye dayanmış durumda. Bu da yüzde yüzden fazla geri ödeme yapıyor, enflasyon bile yatırımı kurtarmıyor. Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu faiz bu oranlara göre yüzde 80 daha ucuz.

Ziraat Bankası 70 bin TL kredi için 24 ay vade yapıyor siz 12 ay vade ile de kullanabilirsiniz.
Ziraat Bankasının 70 bin TL 24 ay vadeli aylık ödemeniz 4.447 TL oluyor. 12 ay vadeli kredinin hesaplamasında ise aylık taksit tutarı 7.325 TL olarak gerçekleşiyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşın imdadına yetişiyor. Faizlerin yüzde 5,50’ye dayandığı bugünlerde banka vatandaşın ihtiyaçlarını giderebilmek adına kolları sıvadı. BDDK kararları gereği 70 bin TL’ye kadar ihtiyaç/tüketici kredisi veren kamu bankası faiz oranlarıyla fark yaratıyor. 
 


Geri Dön