29 / 04 / 2024

Zen'de Safir yüzükler yarı fiyatına! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'de Safir yüzükler yarı fiyatına! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, safir yüzüklere yüzde 50 indirim uyguladı. Peki, Zen'de safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte  29 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...



Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, safir yüzüklere yüzde 50 indirim uyguladı. Erkenden uygun fiyatlarla yılbaşı hediyesi almak isteyenlere müjde! Zen, safir yüzüklere indirim yaptı. 

Safir Taşının Anlamı Nedir?

Safir birçok medeniyette çeşitli anlamları simgeler. Eski Yunanca'da "güzel" anlamına gelen safir, gücün ve kadınlığın simgesidir. Güzelliğin de simgesi olan safir yüzük modeli, sevginize dokunarak pırlantalarla nefis bir uyum yakalıyor! Safir taşlı yüzük, sonsuzluğa olan aşkınızı ifade eder ve ruhunuzun özgürlük duygusuyla sınırları zorlamasını sağlar. Özgün tasarım safir yüzük, zen ayrıcalıklarıyla kalbinize ulaşacak. 

Safir Yüzük Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Safir yüzük alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise taşın kalitesidir. Safir, doğanın en saf mavisini içerir. Taşın parlaklığı ve mavi tonu da mavi safir yüzüğün ihtişamını ortaya koyuyor.

Zen de Safir yüzükler yarı fiyatına! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Safir Yüzük Nasıl Seçilir?

Safir yüzük nasıl seçilir? Safir yüzük seçerken pırlantanın ışıltılı dünyasını ve safir taşın cezbedici anlamını yansıtmanın en iyi yolu tarzınıza uygun bir model seçmektir. 0,30 karat pırlanta ve 0,50 karat pırlanta gibi alternatifler arasından seçim yapın.

Pırlanta Safir Yüzükleri Nasıl Kombinlemelisiniz?

Safir yüzük, zarafetinizi ve zarafetinizi vurgulamak için kullanmak isteyeceğiniz tüm kombinasyonların en çarpıcı tamamlayıcılarından biridir. Ancak safir pırlanta yüzük ile kombinlendiğinde yüzüğün modeline göre farklı seçimler yapılabilmektedir. Safir baget yüzük modeli, modern detaylarla süslenmiş bir elbise ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Klasik tasarım ise ışıltınızı yansıtmak istediğiniz her türlü elbise modeliyle harika bir bağlantı sunuyor.

Peki, Zen'de safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 29 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön