Altın & Gümüş

Zengin olmak isteyen yatırımcılar ona yatırım yapıyor! Altından da fazla kazandırıyor...

Uzman isimden yatırımcıları şok edecek açıklamalar geldi. Parasını katlamak ve zengin olmak için yatırım yapan yatırımcılar altından daha fazla kazandıran yatırım aracını duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte merak o yatırım... Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki yatırımcılar şaşkına döndü

Zengin olmak ve parasını katlamak için kıymetli metallere yatırım yapanlar,  altından daha fazla kazandıran yatırım aracını duyunca şok oldu. Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki yatırımcılar şaşkına döndü.

  

Dünyada, altın çok azaldı hatta bitmek üzere. Yatırımcılar ise altından sonra gelen kıymetli metal olan gümüşe karşı bir ön yargıları olduğunu söyleyen İslam Memiş, oysaki bir çok eşyanın içinde gümüş var ve çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı.

GÜMÜŞ YATIRIMI YATIRIMCISINA KAZANDIRIR

Gümüş yatırımı gittikçe yükselecek. Salgın hastalıkların olması gümüşe olan talebi azaltıyor. Gümüş fiyatları ile işiniz olmasın diyen İslam Memiş,  gümşün dünyanın nimetrlerinden biri olarak adlandırılyor.  ''Gümüşü sadece takı kolye vs olarak görmeyin etrafımızdaki herşeyde bir gümüşün var. Altından fazla kazandırır gümüş. 2020 yılında altını tahtından etti. Bu yılın ilk çeyreğinde altından daha fazla getirisi oldu. Gram gram, külçe alabilirsiniz." dedi.

Gümüş fiyatları düşüyor... 25 Nisan 2022 gümüş gram fiyatı!

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...