Altın & Gümüş

Altın için kırmızı alarm çalıyor! Yatırımda bu yanlışa düşen büyük hata yapar! Kulaktan kulağa yayılıyor...

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken Altın Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların yatırım yapmak için hangi altın almaları konusunda 'kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin' uyarısı geldi. Ayrıntılar haberimizde...  

Altın Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara gram altın, Cumhuriyet altını ve Reşat altın için çok önemli tavsiyelerde bulunup  yatırım için en doğru olanın hangisi konusunda 'kulaktan dolma bilgiler' ile hareket edilmemesi gerektiğini söyledi.


 

YATIRIMCILAR DİKKAT! KIRMIZI ALARM

İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarındaki işçilikle ilgili bilinen yanlışlardan bahsetti. Kulaktan dolma bilgilerin hızla yayıldığını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı. “Genelde vatandaşlar kendi aralarında konuştukları zaman, kulaktan dolma bilgilerle kendisi hangi ürüne yatırım yapıyorsa veya biriktiriyorsa, birikim yapıyorsa, arkadaşına ya da karşı tarafa aynı bilgiyi veya aynı doğruyu anlatma veya aynı bilgiyi verme o da aynı alışkanlığı kazansın diye söylemde bulunduğunu gözlemliyoruz.” yorumlarında bulundu. 

ALTIN İÇİN DOĞRU YATIRIM

Kulaktan dolma bilgiler ile hareket edilmesinin doğru olmadığını altını çizen İslam Memiş, arkadaşların ya da çevrenin dikkatle dinlenmemesi gerektiğine dikkat çekti. Eğer birikim yapmak istiyorsanız, yapılan birikimlerin doğru emtialara yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT!

Altın Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların yatırım yaptığı altın türlerine göre birbirlerini yönlendirmesini doğru olmadığını şu sözlerle ifade etti: “Ben Cumhuriyet altını biriktiren bir birikimciyim, tasarruf sahibiyim. Hemen karşımdaki arkadaşa diyorum ki, Kesinlikle Cumhuriyet alman lazım. Cumhuriyet kaybettirmiyor.” Biri gram altın alıyor, kesinlikle gram altın alman lazım, Gram altın alım-satımda kaybettirmiyor. O yüzden gram altın biriktirmen lazım. Gümüş tarafında da külçe alman lazım, granür alman lazım. Kişi kendisi neyi biriktiriyorsa, karşı tarafa da aynısını söylüyor. Aynısını biriktirmesini tavsiye ediyor. Ama bu tamamen yanlış bir uygulama. benim nazarımda bu konu tamamen bir magazinsel konu.” 

Uzmanlardan gram altın için bomba tahmin geldi! Gram altın yıl sonunda bu kadar olacak!

Altın fiyatları son durum: Bugün gram, çeyrek, Ata, tam ve Cumhuriyet altını ne kadar? 9 Haziran 2022 altın fiyatları