Altın & Gümüş

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş Fed'in baskılaması ile sona erecek. Gümüş fiyatları üzerinde etkili olan savaş unsuru da ortadan kalkacak ve gümüş ani fren yapacak... Gittikçe savaş da üzerinden elini eteğeini çekmeye başlayacak ve fiyatlarda çok dip seviyeler görülecek

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş ilerleyen zamanlarda Fed'in baskılaması ile gücünü kaybedecek ve düşük seviyeler görülecek. Gittikçe savaş da üzerinden elini eteğeini çekmeye başlayacak ve fiyatlarda çok dip seviyeler görülecek.

Uluslararası Gümüş Enstitüsü raporundaki çarpıcı ifadeler yatırımcıların dikkatini çekti. Gümüş bu sene yıl sonuna kadar yüksek seviyelere ulaşacak fakat Fed güvenli liman olan metaller üzerinde baskılama yapacak ve bu artış kısa sürecek. 

GÜMÜŞ FİYATLARI 2021 YILININ DA  ALTINA DÜŞEBİLİR

Gümüş fiyatlarında Fed'in etkisi ile düşüş bekleniyor. Piyasalarda 8 ila 9 faiz artışına kadar beklentiler var. Politika faizindeki artış gümüş ve altın fiyatlarını aşağıya çekecek. 


GÜMÜŞ BU SENE GÜNEŞLE YÜKSELECEK

Yenilebilirenerj, kaynaklarının artması ile güneş panallerinin de kullanımı artacak ve bu sayede gümüş fiyatları da yükselmiş olacak.  Gümüş Enstitüsü raporunda 2021 yılına göre yüzde 5 artış bekleniyor. İlerleyen dönemlerde gümüş talebinin yükselmesi ilşe ons 1,1 milyara yükselecek.

Gümüş bugün kaç TL? Gümüşün ons fiyatı ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatı bugün ne kadar? Merak edilen bankaların gümüş kurları...