06 / 05 / 2024

Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyatı ne kadar?

Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyatı ne kadar?

Zeray yeni projesi Zeray Dora Hill için düğmeye bastı! Peki, Zeray Dora Hill nerede inşa edilecek, fiyatı ne olacak, proje detayları neler? İşte tüm detaylar...



Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyatı ne kadar?

Daireleri ferah ve güneş alacak şekilde tasarlanan proje rakım olarak bölgenin en yüksek noktasında, adeta tüm körfezi kucaklayan konumda yer alıyor. Söz konusu projede çok fazla tercih edilen geniş terasları olan, yeşil alanlara bakan bahçe dubleksleri, deniz ve göl manzaralı çatı dubleksleri ile farklı daire seçenekleri bulunuyor. Ayrıca, tüm daireler yüksek tavanlı olup, pencereleri geniş ve yere kadar düşünülerek, dairelerin ferah olmaları, güneş almaları ve manzarayı görme imkanı da sunuluyor.

KİŞİYE ÖZEL ESNEK ÖDEME İMKANI

20 Nisan’da ön talep dönemiyle satışları başlayan projenin metrekare birim fiyatı ortalama 16 bin 750 TL. Lansman dönemine özel yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat ve vade farksız esnek ödeme imkanları da sağlanıyor.

İSTANBUL'A 45 DAKİKA UZAKLIKTA

İstanbul’a 45 dakika, Kocaeli’nin en seçkin alışveriş ve sağlık merkezlerine yalnızca birkaç dakika mesafede olan Zeray Dora Hill, su ve doğa sporlarına ya da aktivitelerine dört mevsim ulaşma imkânı sunuyor. Yürüyüş yolundan bisiklet yoluna, dinlenme alanlarından seyir amfilerine, çocuk oyun alanından spor yerlerine, balık tutma platformlarından yeşil alanlara, sosyal tesis binasından iskeleye kadar her türlü sosyal aktiviteye kolayca ulaşılabilecek Bıçkıdere Göleti’ndeki Gölkay Park ise Zeray Dora Hill’in hemen yanı başında bulunuyor.

Zeray Dora Hill'in lansmanı yapıldı! Yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatıyla satışta!

Zeytinburnu Beştelsiz imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!


Geri Dön