29 / 04 / 2024

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam size göre. Altus marka buzdolabı  fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Yiyecek ve içeceklerinizi korumaya alamanızı mümkün kılan Altus AL 306 B 114 lt buzdolabı, malik olduğu kullanışlı iç hacmi ile ihtiyaçlarınızı karşılar.  İstediğiniz yerde kullanımı basitleştiren zarif dziaynı ve ufak boyutu ile şık bir görünüm sunar. Soğutma ve dondurucu bölmeleri aracılığı ile günlük ve haftalık gıda gerekninimlerinizi bu ürünün içinde muhafaza edebilirsiniz. Cihaz, enerji tasarrufu için düşünülen teknik donanımı aracılığı ile ekonominizekatkı sunar. Aklınıza takılan problemler için Altus AL 306 B 114 lt buzdolabı yorumları bölümüne bakabilir, ürünü kullananlarının tecrübleeri aracılığı fikir sahibi olabilirsiniz.

Altus AL 306 B Model Buzdolabının Öne Çıkan fonksiyonları 

Altus markasının kaliteli üretim anlayışını taşıyan bu üründe, avantaj sağlayan pek çok fonksiyonuna yer verilir. Bu detaylar ise şu şekilde sıralanabilir:

Altus AL 306 B model buzdolabı, küçük ölçülerdeki dizaynı aracılığı ile dar alanlarda kullanımı basitleştirir.
Altus AL 306 büro tipi buzdolabı ile iş yerinde ihtiyaç duyduğunuz gıdaları uzun süre sağlıklı bir halde koruya bilirsiniz.

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 84 cm yüksekliği aracılığı ile tezgah altı veya dolap içerisine basitçe yerleştirebilirsiniz. Büro tipi buzdolabı dizaynında tercih edilen beyaz renk, mekan dekorasyonuna uyum sağlayarak bütünlük sağlamanıza yardımcı olur.Dizaynında kullanılan ölçüler en ince detayına kadar düşünülen buzdolabı, yer tasarrufu sağlayarak alanı kullanışlı hale getirmenize yardımcı olabilir. Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?


Geri Dön