27 / 06 / 2024

Zeray İnşaat da halka arz oluyor!

Zeray İnşaat da halka arz oluyor!

Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray,  gayrimenkul sektöründe yeni normlar geliştirdiklerini belirterek halka arz sürecini işaret etti. İşte Zeki Zeray'ın hem sektörle hem de şirket ile ilgili yaptığı o açıklama...



Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, gayrimenkul sektörüyle ilgili Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulunun (PPK) ilgili birimleriyle düzenli aralıklarla toplantı yaptıklarını belirtti ve görüşleri ile değerlendirmelerini şeffaflıkla paylaştıklarını dile getirdi. 

Şirketlerinin büyüyerek gayrimenkul sektöründe yeni normlar geliştirdiklerine dikkat çeken Zeray, bunun sonucunda da genişlemenin gerçekleşeceğinin altını çizdi. 

Zeki Zeray, söz konusu açıklamasında 6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremleri işaret etti ve bölgeye, acil ihtiyaca karşın yapılaşmanın yoğunlaştırılması işçilik maliyetlerinin yükseldiğini belirtti. 

Zeray İnşaat da halka arz oluyor!

ZERAY PROJELERİNE ÖZEL 250 BİN TL PEŞİNAT KAMPANYASI

Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, müşterilerine sundukları fırsatlara da değindi ve bir projeye özel kampanya ve benzeri durumlarda müşteri odaklı yaklaşımlarla hareket ettiklerini belirtti. 

Zeray, konuya ilişkin "Bugün  Ankara  projelerimize özel sunmuş olduğumuz 250 bin TL peşinat kampanyasını tüm projelerimizde uygulamamız, bitmiş teslime hazır projelerimizde dahi, ödemesi sürerken kiraya verme avantajı tanımamız bu yaklaşımlarımızın başlıca belirtisi. Uygun rekabet koşullarının ve fırsatlarının sunulması ekonomi yönetimi için de en önemli kazançlardandır. Sosyal devletin başlıca sorumluluklarından olan barınma konusu, ülke dinamiklerimizde ancak en uygun rekabet şartlarında beklentileri giderebilir. Bizler ulusallaşma sorumluluğumuzu tamamlamış yapımız içerisinde her döneme özel metotlar geliştirerek özgür ve özgün yapımızı kazandık" açıklamasında bulundu ve gelişmiş ülkelerdeki asırlık kurumların ortak bilinciyle gelişimi uluslararası, hatta evrensel boyutta sonsuz bir serüven şeklinde gördüklerinin altını çizdi. 

Zeray İnşaat da halka arz oluyor!

HALKA ARZ SONRASI FİTİL ATEŞLENECEK

Zeki Zeray, geleceğe ilişkin hedeflerini de paylaştı. Geleceklerini, sürdürülebilir planlamalarla farklı sektörlerde de öncü rollerde olmakta ve Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmakta gördüğünün altını çizen Zeray, "Özellikle, ifade ettiğim tüm plan ve programlarımızın gerçekliğine şahit oldukça, yanımda şahitler gördükçe heyecanım, heyecanımız katbekat çoğalıyor. Gayrimenkul sektöründe yeni normlar geliştiriyoruz. Bunun neticesinde yaşanan  genişlemeye şahit olacaksınız" diye konuştu.

Zeray, "Özellikle halka arzımızın ardından bu fitili ateşleyeceğiz. Aşmakta güçlük çektiğimiz yapılaşmaya ilişkin ve hatta yapısal sorunlara karşı direnç noktamız normalin zirvesinde. Bu hassasiyet en büyük güç ve güçlüğümüz diyebilirim. Zeray, her zaman olduğu gibi coşkuyla düzen ve disipliniyle geçmiş süreçlerdeki gibi aşkla büyümeyi ve gelişmeyi sürdürecek" şeklinde konuştu.

Ulusal hedeflerini, yerel algı ve kültürel dinamikleri güçlü olan bir bölgede gerçekleştirmeye çalıştıklarına vurgu yapan Zeki Zeray, kendilerini ifade etme imkanı buldukları asıl noktanın sanatsal manalar da taşıyan projeler olduğunu belirtti. 

Zeray, beklentilerinin, ürettikleri yapılarla gerçekleştirdikleri başarılarla anılmak olduğuna dikkat çekti ve "Mal varlığımız karşısında riskimiz yüzde 2,14 gibi sektörümüz için olabilecek en güvenli bir oranda. Rakiplerimiz ve uğraşı yalnızca gayrimenkul üretimi üzerine olan firmalar karşısında bizi güvenli yapımızla farklı bir boyuta götürüyor" açıklamasında bulundu. 

Zeray, bahar kampanyaları kapsamında yüzde 100 kendi bünyelerinde finans kuruluşlarının kredi oranlarının altında 60 aya varan ödeme planları sunduklarını da yineledi. 

Bankalarda ortak konut kredisi dönemi başladı! Vatandaş kurbana girer gibi ev alıyor!

Ev sahipleri tepkili: Kira tespit davası için verilen tahmini bitiş süresi 555 gün! 

Tapuda 2 milyar dolarlık kaçak! 30 milyon TL'lik daire 5 milyon TL gösteriliyor!


Geri Dön