29 / 04 / 2024

Zeray İnşaat Dilasaorman'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Zeray İnşaat Dilasaorman'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Dilasa Orman

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Dilasaorman projesinde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Söz konusu projede toplam 660 adet konut bulunuyor.



Zeray İnşaat imzası ile inşa edilen  Dilasa Orman  projesinde yeni bir kampanya başladı. Aralık ayı boyunca geçerli olarak olan yüzde 25 indirim kampanyası Zeray İnşaat'ın tüm projelerini kapıyor.

Satış sürecinin devam ettiği Dilasa Orman projesinde toplamda 660 adet konuta yer veriliyor. 20 blok olarak yükselen Dilasa Orman projesinin arsa alanı 65 bin metrekare olarak belirtildi.

Kocaeli Başiskele'de inşa edilen  Zeray İnşaat  Dilasa Orman projesi kapsamındaki konutlar 1 oda 1 bahçe dubleksi, 2 oda 1 salon bahçe dubleksi, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlandı.

Peki Zeray İnşaat Dilasa Orman projesinde yer alan konutların Aralık 2023 fiyatları ne kadar? Zeray İnşaat Dilasa Orman projesi kapsamındaki konutların teslimleri ne zaman yapılacak?

Zeray İnşaat Dilasaorman da yüzde 25 indirim fırsatı!

ZERAY İNŞAAT DİLASA ORMAN FİYATLARI NE KADAR?

Zeray İnşaat imzası taşıyan Dilasa Orman projesi kapsamındaki 2 oda 1 salon ters dublekslerin fiyatları 3 milyon 833 bin liradan başlarken, 2 oda 1 salon bahçe dublekslerinin fiyatları da 4 milyon 796 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanan Zeray İnşaat Dilasa Orman projesinin örnek dairesi de tamamlandı. 

Kocaeli Yuvacık Barajı’na 5 dakika mesafede yer alan Dilasa Orman projesinin sosyal alanları arasında; yoga ve yürüyüş alanları,  tenis sahası, basketbol sahası, 3 farklı noktada yüzme havuzları, pilates odası, fitness salonu, açık/kapalı çocuk oyun alanları mevcut.


Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/
 

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşin 36 ay vade avantajı!

Villa Blu'da vade farksız 12 taksit! Teslimler Ocak'ta!

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!


projeye sor



Geri Dön