11 / 05 / 2024

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...



Akkuş, konuyla ilgili açıklamasında yatırımlarına aralıksız devam ettiklerinin altını çizerek, "Son olarak Bahçeşehir'de Alya Bahçe ve Beylikdüzü'nde Alya Dream projelerine başladık" ifadelerini kullandı. Şu anda toplam beş projede 650 adet konut ve 35 ticari gayrimenkul alanının inşaatının sürdüğünü belirten Akkuş, "Şehir merkezine yakın lokasyonlarda Alya markasıyla yüksek katma değerli projeler inşa etmeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. 

"Şimdi de uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz Zeytinburnu projemizi hayata geçiriyoruz" diye konuşan Akkuş, "İETT Blokları'ndaki 252 bağımsız bölümün sahipleri ile anlaşma sağlandı. Bittiğinde yaklaşık 450 konut ile ticari gayrimenkullerden oluşacak olan Zeytinburnu projesindeki çalışmalara da hız verdik" dedi ve hafriyat çalışmalarının başladığına ve satış ofisi ile örnek dairenin hazırlandığına dikkat çekti. 

Zeytinburnu İETT Blokları nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı! 

Kurulduğu günden bu yana 5 senede toplam 8 proje, 631 konut ve 38 ticari gayrimenkulün teslimini gerçekleştiren BOSS4 Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesi, megakent İstanbul'da yaşamak ya da yatırım yapmak için konut satın almayı düşünen yerli ve yabancıları hedeflemekte.

Tüm ihtiyaçları için kentin sosyal imkanlarına yakın noktada yaşamak isteyenler için tasarlanan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks olacak şekilde tasarlandı. 

Yaklaşık 24 bin 320 metrekarelik alanda aile konseptine uygun planlanan projede 9 blok bulunacak ve sosyal olanaklarıyla da dikkat çeken projede kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kafe alanları, 7/24 güvenlik ve kapalı otopark da gibi alanlara yer veriliyor. 

Zeytinburnu projesi lokasyonu ve ulaşım imkanlarıyla ön plana çıkıyor. E-5 Karayolu'na 3 kilometre, Cevizlibağ Metrobüs'e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray'a 3,1 kilometre, Esenler Otogarı'na 5,3 kilometre, Fişekhane'ye 4,9 kilometre, Veliefendi Hipodromu'na 6,2 kilometre ve Ataköy Marina'ya 11 kilometre uzaklıkta konumlanan projenin dört bir yanı özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile çevrilmiş durumda.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!


Geri Dön