28 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim!

Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim , kroki ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesi 288 daireden oluşuyor...




Türkerler İnşaat ve Çiftçi Gayrimenkul tarafından inşa edilen Çiftçi Towers projesi İstanbul Beşiktaş - Zincirlikuyu bölgesinde hayata geçiriliyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim bilgileri haberimizde mevcut.


2 blok halinde yükselen Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde kuleler 45 katlı olarak inşa ediliyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde 228 adet rezidans daire yer alıyor.


2+1 konut tiplerinden 6+1 konut tiplerine kadar seçeneklerin bulunduğu Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde konutların alanları 221 metrekareden başlayıp, 578 metrekareye kadar değişiyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu daire fiyatları metrekaresi 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında değişen fiyatlardan belirleniyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde 128 konut kiralık olarak, 160 konut satılık olarak sunuluyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim!


Zincirlikuyu Çiftçi Towers tanıtım ofisi ile 0212 347 55 08 telefon numarasından görüşebilirsiniz. Çiftçi Towers Zincirlikuyu teslimleri 2015 yılında yapılıyor. Çiftçi Towers projesinde fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış ofisi nerede?

Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres bilgileri : Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers ulaşım bilgileri


Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim!


Zincirlikuyu Çiftçi Towers iletişim

Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: http://www.ciftcitowers.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön