06 / 05 / 2024

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu kredi fırsatlarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bir yıl erteleme imkanıyla faizsiz kredi vermeyi duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.



Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Küçükbaş hayvancılıkla uğraşanlar da kredi kullanabilir

Kredi kullanmak isteyen bireylerin en az 18 yaşında olması gerekmektedir. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin küçükbaş hayvancılıkla uğraşması şarttır. Proje kapsamında sadece belirli bölgelerde yaşayan kişilere kredi imkanı sağlanmaktadır. Kredi kullanmak isteyen bireylerin hayvan barınağına ve hayvanların otlatılabileceği bir alana sahip olmaları gerekmektedir.

Kredi kullanacak olan kişilerin hayvanların yemini için gerekli olan yeminin yarısını üretebilmeleri istenmektedir. Hayvan ırkları, bakanlık tarafından belirlenmektedir. Krediden yararlanabilmek için en az 100 baş hayvana sahip olunması gerekmektedir ve kredi süresi boyunca 100 baş hayvanın altına düşülmemelidir. Ayrıca, hayvan kayıtlarının düzenli ve güncel olarak tutulması da gerekmektedir.

Kredi kullanmak isteyenler; Merinos, Akkaraman, Kıvırcık gibi hayvan ırklarını yetiştirebilecektir. Bakanlık, Türkiye genelinde bu ırkların sayısını artırmayı hedeflemektedir. Gerekli şartları sağlayan bireyler, 100.000 TL'lik kredi kullanma fırsatına sahip olacaklardır ve bu kredi bir yıl erteleme imkanıyla geri ödenmektedir.

Kredi geri ödemeleri başladığında aylık 1.190 TL ödeme yapılması gerekmektedir. Kredi vadesi ise 7 yıl olarak uygulanmaktadır. Kredi başvuruları Tarım ve Orman müdürlüklerine yapılmalıdır. Kredi kullanımı için uygun olan kişilere Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından karar verilmektedir.

Ziraat Bankası'nın faizsiz kredi kampanyası, nakit ihtiyacı olanlara büyük bir destek sağlıyor. Köyde yaşayan ve tarım faaliyetleriyle uğraşan bireyler için özel olarak düzenlenen bu kampanya, finansal yükleri hafifletiyor ve hayvancılıkla uğraşanların sektördeki faaliyetlerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Faizsiz kredi imkanıyla Ziraat Bankası, müşterilerine finansal açıdan güvenilir bir çözüm sunuyor.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Ziraat'ten 1.000 TL Bankkart Lira hediye verilecek!

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bu para geri ödemesiz olarak hesaplara yatacak!

Ziraat Bankası'ndan son dakika haberi! 3.000 TL para verilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön