04 / 05 / 2024

Besiciye 200 bin lira faizsiz kredi müjdesi! Ziraat Bankası faizsiz kredi veriyor! 

Besiciye 200 bin lira faizsiz kredi müjdesi! Ziraat Bankası faizsiz kredi veriyor! 

Ziraat Bankası, ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi dahilinde küçükbaş hayvancılığa yönelik 100 bin TL olan faizsiz kredi limitini 200 bin TL'ye yükseltti. İşte detaylar... 



Tersine göçün gerçekleşmesinde hayati öneme sahip olan finansman destekleri aynı zamanda tarımsal üretimi de canlandırdı. Son dönemlerde hem devlet kademesinde hem de özel sektör aracılığıyla üreticinin finansman ihtiyacına yönelik bazı projeler devreye alındı. 

Besiciye 200 bin lira faizsiz kredi müjdesi! Ziraat Bankası faizsiz kredi veriyor! 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, böylece Türkiye'nin tarımsal hasılası da artıyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ziraat Bankası’nın üreticiye yönelik desteklerini kapsayan ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi ile valilikler ve özel sektör firmalarıyla iş birliği gerçekleştirildi. Şu an için sadece küçükbaş hayvancılığı kapsayan söz konusu projenin büyükbaş hayvanlar için de önümüzdeki ay devreye alınması planlanıyor.

İşte konu ile ilgili tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön