28 / 04 / 2024

Akbank Yapı Kredi İş Bankası'ndan 100 bin lira belgesiz kredi! Anında hesaba yatırılıyor

Akbank Yapı Kredi İş Bankası'ndan 100 bin lira belgesiz kredi! Anında hesaba yatırılıyor

Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon nedeniyle ay sonunu getiremeyen nakit paraya ihtiyaç duyup borç bulamayanlarıın imdadına bankalar yetişiyor! Akbank, Yapı Kredi ve İş Bankası 100 bin lira belgesiz kredi veriyor para anında hesaba geçiyor. İşte aytıntılar...



Bankalar direkt şubeye gitmeden, herhangi bir belge istemeden saniyeler içinde onaylanıp hesabınıza yatan 'Anında Kredi ' açıklaması yaptı.

Bayram öncesinde ihtiyaç duyulan nakit parayı banka şubesine giderek sıra beklemeden hemen başvurup kısa sürede onay aldıktan sonra hesabınıza yattığını görebilirsiniz.

Akbank 100 bin lira, Yapı Kredi en fazla 200 bin lira, İş Bankası ise yine 100 bin liraya kadar krediyi başvuran ihtiyaç sahibi müşterilerine anında kullanıma açıyor.

Söz konusu krediler çekildikten sonra ilk ödemeler ise 3 ay sonra başlıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön