10 / 05 / 2024

Akbank Yapı Kredi İş Bankası'ndan 100 bin lira belgesiz kredi! Anında hesaba yatırılıyor

Akbank Yapı Kredi İş Bankası'ndan 100 bin lira belgesiz kredi! Anında hesaba yatırılıyor

Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon nedeniyle ay sonunu getiremeyen nakit paraya ihtiyaç duyup borç bulamayanlarıın imdadına bankalar yetişiyor! Akbank, Yapı Kredi ve İş Bankası 100 bin lira belgesiz kredi veriyor para anında hesaba geçiyor. İşte aytıntılar...



Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil'den kredi başvurusu yapanlar 36 ay vadeye kadar ödeme planı oluşturabiliyor. 

Kullanılan kredi tutarı hafta sonu dahil her gün anında hesabınıza geçiyor.

İş Bankası ise anında bayram kredisinin limitini 100 bin liraya kadar olan tüm nakit ihtiyaçlar için belirledi.

Tutarı 100 bin lira üzerinde olan krediler için vade 12 ay, 50 bin 100 bin liraya kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlandırılmış.

50 bin lira ve altındaki kredilerde vade azami 36 ay olarak uygulanıyor.

Bu kredilere başvurabilmek için bankaların mobil uygulamalarına girerek 'Anında Kredi Talebi' yapmanız gerekiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön