17 / 05 / 2024

Ziraat bankası hesabınız yoksa hemen açtırın! Devlet destekleri yapmaya başlıyor

Ziraat bankası hesabınız yoksa hemen açtırın! Devlet destekleri yapmaya başlıyor

Kahramanmaraş depreminin akabinde verilen destekler afet bölgesine can suyu oluyor. Afetzedelerin taşınma ve barınma ihtiyaçları için devlet aracılığı ile yapılacak desteklerden ise Hesap açtıran ve kontrat imzalayan kişiler desteklerden faydalanacak.



ÖDEMELER ZİRAAT BANKASI'NDAN

Afetzedelere yapılacak olan desteklerin Ziraat Bankası aracılığı ile ulaştırılacağı söylendi. Banka üstünden verielecek ödemeler için de hesap  açtırma zorunluluğu yok. T.C kimlik numaraları ile beraber fetzedeler ödemelerden faydalanabilecek. Bakanlık aracılığın ile yapılan hasar tespit çalışmaları ile beraber ödemelerde hesaplara yatırılacak.

Ziraat bankası hesabınız yoksa hemen açtırın! Devlet destekleri yapmaya başlıyor
Kira kontratı, bir ev veya iş yeri gibi bir mülkü kiralamak isteyen kiracı ile mülk sahibi veya yöneticisi arasında imzalanan resmi bir sözleşmedir. Kiracı, sözleşmeyi imzalayarak mülk sahibinden belirli bir süre boyunca mülkü kullanma hakkı elde eder ve bu süre boyunca belirli bir kira bedeli ödemeyi kabul eder.

Kira kontratı, tarafların haklarını ve sorumluluklarını belirler. Bu kontratta belirtilen konular arasında kira bedeli, ödeme şekli, kira süresi, mülkün kullanımı için kurallar ve kısıtlamalar, depozito gibi konular yer alır. Kira kontratı ayrıca, kiracının ev sahibine karşı sorumluluklarını, mülkün bakımı ve onarımı için kimin sorumlu olduğunu ve kira sözleşmesinin nasıl sonlandırılabileceğini de belirler.

Kira kontratı, tarafların çıkarlarını korumak için çok önemlidir ve her iki tarafın da kira süresi boyunca sorun yaşamamasını sağlar. Kiracılar ve mülk sahipleri, sözleşmenin şartlarını önceden belirleyerek, anlaşmazlıkların çözümüne yönelik hukuki süreçlerin önüne geçebilirler.

EPDK afet bölgesi için yeni kararı duyurdu! Bedel alınmayacak!

Milyonlarca kişi bekliyordu! Sonunda ödemelerin yapılacağı tarih açıklandı'

Hizmet dökümünüzde bu kodlar varsa emekliliğiniz tehlikeye girebilir! E devletinizi kontrol edin


Geri Dön