İş Fırsatları

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! 18-30 yaş arası, KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru tarihi...

Ziraat Bankası yeni personel alımı ilanı yayımladı. Banka Servis görevlisi, Uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı alınacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detayları...Ziraat Bankası bünyesindeki eksikliği kapatmak amacıyla 2 bin 50 personel alımı yapacak

Ziraat Bankası'nın beklenen personel alımı ilanını açıklandı. Ziraat Bankası bünyesindeki eksikliği kapatmak amacıyla 2 bin 50 personel alımı yapacak. Adaylar istenilen nitelikleri sağlamaları durumunda başvuru yapabilecek ve banka sınavlarına katılım sağlayacak.

Ziraat Bankası 2022 yılı kapsamında 2050 Banka personeli alımı gerçekleştirecek. Bankanın alacağı meslek gruplarının kontenjan dağılımı ise şu şekilde:

Yukarıda da göreceğiniz gibi bazı ilanlar ülke genelinde yapılıyorken bazıları ise sadece Merkez Genel Müdürlüğünde yapılacak.

Peki Ziraat Bankası personel alımı şartları neler? İşte başvuru şartları ve detayları..

İşin Olsun sitesinin haberine göre, " Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması, Bankacılık kanuna göre bankada çalışması yasaklanmamış olmak, Erkek adaylar çin askerliğini yapmış veya askerlik ile bir işişkisi kalmaması, Yurt içi veya Yut dışında görev yapmasına engel olabilecek herhangi bir beden veya akıl hastalığı olmamak" şartları isteniliyor.

Ziraat Bankası personel alımı için adayların öncelikle o sekiz (18) yaşını doldurmuş ve 30 (otuz) yaşını aşmamış olaması gerekiyor. Yani 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olanlar başvuru yapabilecek.

ZİRAAT BANKASI KPSS ŞARTI VAR MI?

Ziraat Bankası personel alımları sınav ile yapılacağından adayların sınav ücreti karşılığında sınavlara katılabilecek. Bu nedenle adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmıyor.

ZİRAAT BANKASI MEZUNİYET ŞARTI NEDİR?

Alınacak tüm pozisyonlar için alımlar Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda adayların en az dört (3) yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olması gerekiyor. 

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Bankanın personel alımına süreç 30 Eylül 2022 tarihi ile başlayacak. En geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular saat 23:59'da sona erecek. Buna göre adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda yapacak.

Malatya Kuluncak Belediyesi 39 adet gayrimenkul satıyor!

TMO dev kampanyayı duyurdu! 19 üründe inanılmaz indirim! Listede ayçiçek yağı var! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 Perşembe kataloğu! Bugün A101'de neler indirimde? İşte A101 aktüel ürünler 29 Eylül 2022 fiyat listesi