04 / 05 / 2024

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 0.88 faiz oranıyla kredi kampanyasıyla beraber nakit kredi ödemelerine dair açıklamalar yapıldı. Ziraat Bankası 0.88 faiz oranıyla kredi kapsamında nakit kredi ödemelerini kimlerin kullanabileceği bilgisi açıklandı.



Ziraat Bankası, 0.88 faiz oranlı krediye ek olarak kendi müşterilerine ayrıca 100 bin TL limitli kredi fırsatı verdi. Bankaların ihtiyaç kredilerine ilişkin kampanyalar devam ederken bankanın müşterisi olan herkes anında ödemelere sahip olabiliyor. 100 bin TL kredi ihtiyaç kampanyasında kredi başvuru şartlarına uygun olunmasıyla beraber 36 ay vadeli kredi ödemesinden yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası emekli kredisi

EMEKLİ MAAŞLARI ÜZERİNE KREDİ

Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlara ise ayrıca kredi fırsatı sunuldu. Emeklilik gelirine bakılarak başvuru yapılırken limit ve aylık taksit tutarları ise bu yönde değerlendirildi. Ziraat Bankası'na emeklilik gelir hesabı üzerinden başvuru yapılırken uygun faiz oranları ile kredi ödemeleri sağlanıyor. Ziraat Bankası emekli maaşı üzerinden 5 bin TL emekli ikramiyesi verdiğini de açıkladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön