Kent Haberleri

Ziraat Bankası o marketten alışveriş yapanlara karşılıksız 500 TL verecek!

Yeni kampanyalar için düğmeye basan Ziraat Bankası, Metro Mağazaları'nda alışveriş yapan Bankkart sahiplerine özel, 500 TL'ye varan Bankkart Lira verecek. İşte Ziraat Bankası Metro Market kampanyası ile ilgili detaylar….

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Metro Mağazaları'nda alışveriş yapan Bankkart sahiplerine özel, 500 Türk Lirası’na ulaşan Bankkart Lira kazandırıyor.

Ziraat Bankası tarafından söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Ekim ayına özel olarak başlatılan bu kampanya, tüm Metro Mağazaları'ndan yapılan alışverişlerde gıda dışı ürünler için geçerli olacak.

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanya duyurusuna göre, Bankkart ile Metro Mağazaları'nda tek seferde 3 bin TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler 300 Türk Lirası Bankkart Lira kazanırken, 5 bin Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapan müşteriler ise 500 Türk Lirası Bankkart Lira kazanabilecek.

ZİRAAT BANKASI METRO MARKET KAMPANYA DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Ziraat Bankası’nın Metro Market kampanyası 1 Ekim- 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Söz konusu kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkartcomtr'den veya "METRO" yazarak 4757'ye kısa mesaj göndererek katılabilirsiniz. Başlatılan kampanya müşteri bazında olup, kampanya dönemi boyunca en fazla 500 Türk Lirası Bankkart Lira kazanılabilir. Kazanılmış olan Bankkart Liralar, 7 Kasım 2024 tarihinde yüklenip 7 Aralık 2024 tarihine kadar sadece Metro Mağazaları'nda kullanılabilecektir. Ayrıca kullanılmayan Bankkart Liralar, 8 Aralık 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Bankkart Lira kazanımı için alışverişlerin Bankkart POS'undan yapılması gerekirken, Söz konusu kampanya sadece peşin ve gıda dışı taksitli işlemler için geçerli olacak. Yine verilen detaylara göre çuval, karkas et ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil edilmedi.

Söz konusu kampanyadan faydalanabilmek çin asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.. Ek kartlar ile gerçekleştirilen harcamalar, asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilecek. Ziraat Bankası Metro Market kampanyası yalnızca Bankkart bireysel kart sahiplerine özeldir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlar Metro Market kampanyasına dahil edilmedi.

Ziraat Bankası Metro Market kampanyasına Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr adresinden veya "METRO" yazarak 4757'ye SMS göndererek dahil olabilirsiniz.

 

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş'ten net açıklama geldi!

Fikirtepe’de dönüşüm süreci yine çıkmazda! 3 yılda teslim sözü verilen projeler 4. yıl biterken de tamamlanamadı

Maliye Bakanı Şimşek'ten vergi isyanı: 32 dairesi olan bir kişinin vergi kaydı yok, hiç beyanname vermemiş!!