17 / 05 / 2024

Ziraat Bankası TOKİ iade parası nasıl alınır? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

Ziraat Bankası TOKİ iade parası nasıl alınır? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ başvuru parası iadeleri merakla araştırılıyor. Kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar, iade paralarını ne zaman alacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ başvuru parası iadesine dair detaylar!



ZİRAAT BANKASI TOKİ İADE PARASI NADIL ALINIR?

TOKİ konut başvuruları için 500 TL başvuru ücretleri yatırıldı ve yapılan kura adı çıkmayan vatandaşların ücretleri iade edileceği bilgisi önceden verilmişti. Vatandaşlar, TOKİ kura çekimi tarihinden 2 gün sonra Ziraat Bankası şubesinden başvuruda bulunarak yatırmış oldukları ücreti kurada isimleri çıkmadığı takdirde geri alabilirler.

TOKİ AİDE PARALARI HANGİ BANKAYA YATIYOR?

TOKİ ucuz konut projesine başvuruda bulunan ama kurada ismi çıkmayan kişiler, kura tarihinden 2 gün sonra Ziraat Bankası şubesine başvuruda bulunup, yatırmış oldukları ücretleri geri alma hakkına sahiptir.

TOKİ YÜZDE 10 PEŞİNAT NE KADAR?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan 2+1 konutun başlangıç fiyatı 608 bin TL’dir. Yüzde 10 peşinat ödenince de bu miktar 547 bin 200 TL'ye düşmektedir. Bu miktar 240 takside bölündüğünde aylık 2 bin 280 TL taksit ortaya çıkıyor. Ocak ile Haziran 2023 dönemindeki 6 ay boyunca hak sahibi bu miktarı ödeyecektir.

TOKİ SÖZLEŞMENİN FESHİ HALİNDE TAKSİTLER İADE EDİLEBİLİR Mİ?

Sözleşmenin herhangi bir nedenden dolayı feshi, iptali halinde ödediğim taksitleri geri alabilecek miyim? sorusu şu aralar sık sık sorulmaktadır. Sözleşmenin feshi halinde başvuru bedeli, peşinat ve taksitler; masraflar tahsil edildikten hemen sonra faizsiz olarak iade ediliyor.

TOKİ 3+1 ÖN ÖDEME NE KADAR?

TOKİ 3+1 konutları, 850 bin lira olarak belirlenirken aylık taksitler 3 bin 187 lira şeklinde ve 240 ay vade ile sahip olunma olanağı bulunmaktadır. Belirlenen toplam bedelin yüzde 10'u peşin olarak alınacak.

Altın fiyatları enflasyon karşısında çaresiz kaldı! Ünlü isimden bomba analizler! İşte detaylar!

Araç almak isteyenler şok oluyor! ÖTV indirimi ile bu araçlardan birini alabilirsiniz! İşte güncel fiyatlar!


Geri Dön