07 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'nda 30 Kasım'a kadar herkes bu hediyeden faydalanabilecek! Sonra ah veya vah demeyin

Ziraat Bankası'nda 30 Kasım'a kadar herkes bu hediyeden faydalanabilecek! Sonra ah veya vah demeyin

Ziraat Bankası tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. 30 Kasım'a kadar Ziraat Bankası'nın şartlarını yerine getiren vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilecek. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar...



Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda kampanyanın Kasım ayı boyunca devam edeceği belirtildi ve Bankkart kampanyasının detayları paylaşıldı. Bu kampanyalardan biri de mobilya sektöründe geçerli olacak olan kampanya olurken kampanya kapsamında 500 TL indirim yapılacağı ifade edildi.

Ziraat Bankası’nın kampanya açıklamasında, mobilya sektöründe Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak olan her 7.500 TL ve üzeri alışverişlere 250 TL, toplamda 500 TL indirim yapılacağı belirtilirken söz konusu kampanyanın 30 Kasım’da sona ereceği bildirildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Kampanya 24 Ekim – 30 Kasım 2022 tarihlerinde geçerli olup kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya MOBILYA yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanabileceği belirtildi ve Ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak mobilya alışverişleri kampanyaya dahil olmadığı vurgulandı.

 


Geri Dön