02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! İlk başta siz bakmalısınız

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! İlk başta siz bakmalısınız

Ziraat Bankası'nı kullanan ve nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar hakkında dikkat çeken bir haber geldi. Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik 70 bin TL tutarında kredi verilecek. Detaylar haberimizde....



Ziraat Bankası başta olmak üzere birçok banka tarafından hazırlanan kampanyalar vatandaşlarla paylaşılmaya devam ediliyor. Ziraat Bankası da müşterilerini yakından ilgilendiren kredi paketinin detayları hakkında vatandaşlara yönelik bilgilendirmede bulundu. 

HESABI OLANLAR ÖNCELİKLİ BAKMALI

Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara 70.000 TL’ye kadar tüketici kredisi verilecek. Geçtiğimiz günlerde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından ihtiyaç kredilerinde üst limit 70 bin TL olarak belirlenmişti. Özel ve kamu bankaları tüketici/ihtiyaç kredilerini bu doğrultuda güncelledi. Tavan limit 70.000 TL’den acil paraya ihtiyacı olan kişilere kredi kolaylığı sağlanacak. Daha önce Ziraat Bankası’nda bankkart kullanan, kredi kartı bulunan ya da kredi çekmiş kişiler bir adım önde olacak. Bu kredi türünde vatandaşların bankaya gitmesine gerek kalmadan, internet, mobil ya da mesaj yoluyla kredilerine başvuru yapabilecek. Başvurular hızlıca değerlendirilerek anında dönüş yapılacak. Onaylanan hesaplara 70.000 TL kredi 24 ay vadeye kadar hesaplara aktarılacak. Ziraat Bankası 70.000 TL kredi nasıl alınır, şartları neler, kimlere verilecek?


Geri Dön