29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan araba satışı! Uygun fiyatlı arabanın detayları için tıklayın!

Ziraat Bankası'ndan araba satışı! Uygun fiyatlı arabanın detayları için tıklayın!

Ziraat Bankası piyasadaki en uygun otomobili tanıttı. Araba almak isteyip de piyasa fiyatını çok yüksek hissedenler için fırsat geldi. İşte en ucuz araba fiyatları ve detaylar... Piyasadaki en ucuz araba fiyatları!



Ülkemizde araba sahibi olmak, diğer birçok ihtiyacı karşılamaktan daha zor hale geldi. Vatandaşlar kendi arabalarına sahip olmak istiyor ancak yeni otomobiller genellikle yüksek talep görüyor ve fiyatlar yüksek. İkinci otomobil fiyatları da bundan etkileniyor ve değer kazandıkça artıyor. Bu nedenle araba sahibi olmak çoğu insan için bir hayal.

Ziraat Bankası’ndan dev fırsat

Ziraat Bankası duyuruyu, vatandaşların artan araç fiyatlarını görmesi ve uygun fiyatlı araç almanın yollarını araması üzerine yaptı. Vatandaşlara Renault Clio markalı araçları çok uygun fiyatlara satın alma şansı sunuluyor. Bunun için bir garanti tutarı ve size uygun taksit ödeme kolaylıklarını belirleyebileceksiniz. Peki Ziraat Bankası taşıt kredisi ne kadar?

Ziraat Bankası'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi Renault Clio marka araç sahibi olmak isteyenlerin öncelikle 24.000 TL depozito yatırması gerekiyor. Bu depozitoya sahip olan herkes hemen 400.000 TL değerinde bir araç satın alabilir. Kapora ödeyip araç sahibi olmak isteyen vatandaşların başvuru yapması gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön