16 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan araba satışı! Uygun fiyatlı arabanın detayları için tıklayın!

Ziraat Bankası'ndan araba satışı! Uygun fiyatlı arabanın detayları için tıklayın!

Ziraat Bankası piyasadaki en uygun otomobili tanıttı. Araba almak isteyip de piyasa fiyatını çok yüksek hissedenler için fırsat geldi. İşte en ucuz araba fiyatları ve detaylar... Piyasadaki en ucuz araba fiyatları!



Ziraat Bankası ndan araba satışı! Uygun fiyatlı arabanın detayları için tıklayın!

Ziraat Bank’tan araç alımlarında destek

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasından veya internet bankacılığından üye olmanız veya size en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmeniz durumunda, araç bedelinin %6’lık bir kısmı garanti ediliyor.  Bu tutar hesabınızdan bloke ediliyor. Daha sonra Ziraat Bankası “Araç Satış Şartnamesi”ni imzalayarak şifrenizi alabilirsiniz. 

Araba satın almanın gittikçe zorlaştığı bu günlerde araç sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş için çeşitli imkanlar sunulmaya devam ediliyor. Bu imkanı sunan banka ve kurumlar arasında yer alan Ziraat Bankası ile araç sahibi olabilirsiniz.

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi ile 550 bin TL alabilirsiniz! Aylık taksit tutarı bakın ne kadar?

TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yönde? 2023 Nisan ayı enflasyon oranları açıklanacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön