Teknoloji

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! 14 Kasım'a kadar başvurabilirsiniz! 

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi. 14 Kasım'a kadar siz de başvurabilirsiniz. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detaylar... Ziraat Bankası, Bankart üzerinden yeni kampanyasını açıkladı

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan güzel haber geldi. Ziraat Bankası, Bankart üzerinden yeni kampanyasını açıkladı. Bu kampanyadan 14 Kasım'a kadar siz de faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası, internet sitesi üzerinden "Elektronik Eşya Alışverişinize 250 TL İndirim" ifadelerini kullanarak kampanya detaylarını paylşatı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detaylar...

Kampanya ayrıntıları hakkında diğer ayrıntıları paylaşan Ziraat Bankası şunları söyledi:

"1-14 Kasım 2022 tarihlerinde Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Elektronik Eşya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL indirim kazanma fırsatı!"

Peki, kampanya koşulları neler? Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte bütün detaylar...

Kampanya 1 ve 14 Kasım 2022 tarihlerinde geçerli olup kampanyaya Bankkart Mobil veya  bankkart.com.tr'den  katılım gerçekleştirilebilir.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile  Bankkart anlaşmalı Elektronik Eşya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları her 5 bin  TL ve üzeri alışverişlere 250 TL indirim kazanabilecektir.

Ana faaliyeti elektronik eşya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti elektronik eşya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak elektronik eşya alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

KAMPANYA DETAYLARI!

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 30 Kasım'a kadar acele edin!
Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?
'Borsada tarihi bir fırsat var ancak yüksek çıkışların coşkusuna kapılmayın'