17 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Bu şartı yerine getiren herkes faydalanacak

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Bu şartı yerine getiren herkes faydalanacak

Ziraat Bankası aracılığı ile uygulanan kredi kampanyası ile beraber faizler sıfıra düşürüldü. Ayriyeten 1 sene  geç ödeme planı ile beraber peşin paraya ihtiyacı olan vatandaşların gündeminde yer aldı. İşte Ziraat Bankası faizsiz kredi ayrıntıları.



Hükümet aracılığı ile politikalarla tarım ve hayvancılığı desteklemek amaçlı yeni projeleri piyasaya sunuyor. Uzman Eller Projesi ile beraber köyde hayat sürmek  isteyenlere daha evvelinde 250 bin TL verileceği ilan edilmişti. Bu proje sürerken Ziraat bankası aracılığı ile ilan edilen köye dönüş kredisi gündemde yer alıyor.

12 AY GECİKMELİ FAİZSİZ 350 BİN TL KREDİ İMKANI

Köye dönüş projesi ile beraber köyüne dönmek ve ekip, biçmek isteyen vatandaşlara büyük bir teklif sunuluyor. Koşulları sağlayan vatandaşlara 1 sene gecikmeli ve 84 aya varan vade olanaklarıyla beraber faizsiz 350 bin TL kredi desteği sunuluyor.

Ziraat Bankası sadece bu kadarla yetinmeyerek 1 milyon TL'ye varan genç çiftçi kredisi de sunuyor. Köye dönüş projesi ile beraber İstanbul'da yer alan fazla nüfusun azaltılması hedefleniyor. Bu husus muhalefetin ve iktidarın ortak problemi olduğu gözden kaçmıyor.

Ziraat Bankası ndan dev kampanya! Bu şartı yerine getiren herkes faydalanacak

KÖYÜNE DÖNMEK İSTEYENLERE 3 AYRI TEKLİF

Ziraat Bankası aracılığı ile şehir hayatından köy hayatına gitmek isteyenler için 3 farklı avantaj sunuluyor. Doğallık ve köy yaşamı istiyorsanız sizin için sunulan 3 teklif şu şekilde;

Uzman Eller Projesi 250 bin TL ( HİBE)
Genç Çiftçi Kredisi 1 milyon TL
Köye Dönüş Kredisi 350 bin TL

Emekliler bu haberi duyunca sevinç çığlıkları atacak! Maaş tutarının tam 20 katı ödenecek

Ayçiçek yağında bu indirim ilk defa yapıldı! Torbasını sepetini alan o markete koştu.. Elinizi çabuk tutun

Kiracılar bu olanaktan haberiniz var mı? Çift kira parası alabilirsiniz


Geri Dön