13 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi

Bankalar tarafından vatandaşlara yönelik dev promosyon kampanyaları devam diyor. Ziraat Bankası'ndan da son olarak önemli bir açıklama geldi.



Ziraat Bankası, vatandaşların ihtiyaçlarına göre farklı miktarlarda da kredi verebiliyor. Ancak kişinin kullanacağı miktar değiştikçe vade sayısı ve faiz oranları da farklılık gösterebilmekte. Bununla birlikte, geri ödemeler için kişiye özel esnek seçenekler de yer alıyor. Böylece kişiler ne kadar kredi çekerlerse çeksinler, geri ödemede Ziraat Bankası, onlar için bir kolaylık sağlama imkanı tanıyabiliyor.

Bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre 50 bin TL’ye kadar kredi çeken biri, 36 aya kadar vade seçeneklerinden faydalanabilirken, kredi tutarı 50 bin TL ile 100 bin TL arasında değişen tutarlarda ise bu kişi 24 aylık vade fırsatından yararlanabiliyor. 100 bin TL üzerindeki krediler için ise uygulanması kararlaştırılan vade sayısı 12 ay olarak belirlenmiş durumda.

Avantajlı bir şekilde verdiği tüketici kredileri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermeyi hedefleyen Ziraat Bankası, uygun faiz oranları ve esnek ödeme koşulları ile de kredi çekenlerin geri ödemelerini kolaylaştırabilmeyi de gözetiyor.


Geri Dön