18 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde! Yüzde sıfır faizle 10 bin TL! Borç harç kalmayacak!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Yüzde sıfır faizle 10 bin TL! Borç harç kalmayacak!

Yeni yıllar beraber zam yağmaya başladı. Birçok emtia, gıda fiyatları, yol ve akaryakıt fiyatları yükseldikten sonra vatandaşların alım gücü düştü ve bazı sorunlar yarattı. İşte ayrıntılar...



2023 senesi ile beraber pek çok banka müşteri kaybetmemek için özel kampanyalarını açıklamaya başladı. Bu doğrultuda yeni kampanyasını açıklayan Ziraat Bankası, 10 bin liraya varan faizsiz nakit avans veriyor. Başvuranların hesabına anında yatıyor. Eğer nakit paraya ihtiyacınız varsa hemen başvurun. Peki taksitli faizsiz nakit avans başvurusu nasıl yapılır? Başvuru gereksinimleri nelerdir? İşte dev kampanyanın detayları...

Ziraat Bankası ndan müjde! Yüzde sıfır faizle 10 bin TL! Borç harç kalmayacak!

FAİZSİZ 10 BİN TL VERİYORLAR!

Yeni yılın ilk büyük kampanyası Ziraat Bankası'ndan geldi. Yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre Ziraat Bankası 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Ayrıca uygun koşullarda geri ödeme yapabilirsiniz. Özellikle bu günlerde yükselen enflasyon nedeniyle artan hayat pahalılığı nedeniyle birçok insan likidite sorunu yaşıyor. 15 Aralık'ta duyurulan kampanya Ocak ayı sonuna kadar devam edecek.

SON TARİH 31 OCAK!

Ziraat Bankası, kampanyadan yararlanmak isteyenler için son tarihin 31 Ocak olduğunu duyurdu. Kampanya bu ayın sonunda bitiyor. Faizsiz 10.000 TL almak istiyorsanız uygun dijital kanallar üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası ndan müjde! Yüzde sıfır faizle 10 bin TL! Borç harç kalmayacak!

KAMPANYANIN AYRINTILARI!

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine özel yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Kampanyadan faydalanmak için vatandaşların müşteri işlemlerini tamamlaması ve Ziraat Mobil üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Ziraat Mobil uygulaması üzerinden müşteri olup, kredi kartı başvurusunu tamamlayan herkes nakit avanstan yararlanabilir. Bu kapsamda son başvuru tarihine kadar başvuru yapanlar için 28 Şubat 2023 tarihine kadar faizsiz taksit seçenekleri sunuluyor. Nakit avans kapsamında 10.000 TL’ye kadar 6 taksit imkanı mevcuttur. Bu, mevcut nakit çekme limitinizle sınırlıdır. Ziraat Bankası’nın duyurduğu kampanya süresince vatandaşların başvurularını Ziraat Mobil uygulaması üzerinden yapmaları gerekecek."

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlar anında 2.600TL parayı kapacak!
EYT'de büyük tehlike! Çalışmaya devam etmek istiyorsanız herkesin sır gibi gizlediği bu ayrıntıyı bilmeniz gerek!
Altın bu seviyeye daha önce gelmedi! Gram altının bahtı açıldı! İşte yeni rekor!

Geri Dön