15 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’ndan şok karar! Hemen bakın! Kimse bunu beklemiyordu!

Ziraat Bankası’ndan şok karar! Hemen bakın! Kimse bunu beklemiyordu!

Faizsiz kredi arayanlara müjde Ziraat Bankası'ndan geldi. Köye dönüş yapan vatandaşlar 7 sene vade fırsatı ile 150 bin TL'yi cebine koyuyor. Aynı gün içerisinde ödeme alan vatandaşlar 1 sene sonra ödeme yapabiliyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…



KÖYE DÖNEN 150 BİN TL'Yİ CEBİNE KOYUYOR

Şehir hayatının stresi ve karmaşasından kaçmak isteyen vatandaşlar bu haberle zil takıp oynayacak. Ziraat Bankası köye dönmek isteyen vatandaşlara ihtiyaç kredisi verileceğini açıkladı. Ziraat Bankası kampanyasıyla vatandaşlar ilk sene elini cebine atmayacak. 7 sene vade seçeneği sunan Ziraat Bankası kredinin faizsiz olduğuna dikkat çekiliyor. Kırsal alanda iş kuranlar devlet desteğinden faydalanabilecek. 150 bin TL'ye kadar kredi imkanı tanınan vatandaşlar için 84 ay vade imkanı bulunuyor. Proje için başvurular yılbaşından önce başlamıştır.

 Ziraat Bankası’ndan şok karar! Hemen bakın! Kimse bunu beklemiyordu!

ŞARTLARI YERİNE GETİREN ÖDEME ALIYOR

81 ilde geçerli olan uygulama kapsamında tarım ve hayvancılığa yeni bir ivme kazandırılması amaçlanıyor. Hayvan beslemek isteyen kişiler için de belirli şartlar yer alıyor. Kredi başvurusu yapan kişilerin hayvancılıkla uğraşması durumunda 100 yüz hayvanının olması isteniyor. 84 aylık süreç dolduğunda sayının 100'ün altında olması durumunda hayvan sahibi olmaması gerektiği belirtiliyor. Standartlar kapsamında 150 bin TL destek verilmesi planlanıyor. Kişilerden istenen diğer bir şart ise hayvanların tek tip olmaması ve farklı ırklarda yer almasıdır.

Başvuru kapsamında vatandaşlardan istenen diğer şartlarda tek tek açıklandı. Bu bağlamda istenen şartlar şu şekildedir:

* 18 yaşından küçük olmamak,
* Proje öncesinde veya proje başlangıcında hayvancılık ile uğraşmak,
* İş geliştirmek amacıyla verilen kredinin iş kurmak amacıyla değil mevcut projeyi geliştirmek amacıyla kullanılması gerekmektedir,
* Vatandaşların iş yeri ve ikametgahının aynı yerde olması zorunludur,
* Kırsal alanda şirket Kuran ancak kentsel alanda yaşayan vatandaşların başvurusu kabul edilemez,
* 1'inci derece yakınları ile satış işlemlerinin varlığı borçlanmaya engel oluşturur,
* Başvuru kapsamında belirtilen şartları taşımayan kişilerin başvuruları sonlandırılabilir. Kredi ile satın alınan hayvanların şirket dışında kullanılmaması gerekir. Hayvanların şirket dışında satılması ile kredi ve başvuru hakkı sonlandırılır.

QNB Finansbank'tan havalara uçuracak son dakika kampanyası! Aman duymadım demeyin!
Emekli promosyonunda güzellik yapan Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! Sakın ama sakın görmeyen duymayan kalmasın!
Doların kaderi 24 saat sonra yeniden yazılacak! Bankalar beklentilerini peş peşe açıkladı!

Geri Dön