18 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Hemen bakın, kimse bunu beklemiyordu!

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Hemen bakın, kimse bunu beklemiyordu!

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasında yer edinen Ziraat Bankası'ndan şok açıklama geldi! Banka yepyeni bir kampanyasını duyurdu! İşte bütün ayrıntılar...



Bankkart, müşterilerine sunduğu avantajlar kapsamında TATİLSEPETİ ile yaptığı işbirliği ile tatil harcamalarında ciddi bir fırsat sunuyor. Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliklerinden birini kullanarak, TATİLSEPETİ'nden yapılacak tek seferde 7.500 TL - 12.499 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişler için 750 TL, 12.500 TL - 19.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişler için 1.250 TL ve 20.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişler için de tam 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Ziraat Bankası ndan şok karar! Hemen bakın, kimse bunu beklemiyordu!

Bu fırsat sayesinde tatil yapmak isteyen müşteriler, Bankkart ile TATİLSEPETİ'nden yaptıkları alışverişlerde önemli bir indirim elde edebilirler. 750 TL, 1.250 TL ve 2.000 TL'lik Bankkart Lira indirimleri, tatil harcamalarında önemli bir tasarruf sağlayacak.

Bankkart'ın sunduğu bu fırsatı kullanmak için, müşterilerin yapmaları gereken tek şey TATİLSEPETİ'nden yapacakları tek seferdeki alışverişin tutarının, belirlenen aralıklarda olmasına dikkat etmek. Ayrıca Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliğine sahip olmak da gerekiyor.

Ziraat Bankası ndan şok karar! Hemen bakın, kimse bunu beklemiyordu!

Bankkart, müşterilerine sunduğu avantajlar kapsamında yalnızca tatil harcamalarında değil, aynı zamanda diğer tüm harcamalarında da indirimler sunuyor. Yemek, alışveriş, konser, tiyatro, sinema gibi birçok alanda Bankkart indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Müşteriler, Bankkart'ın mobil uygulaması aracılığıyla avantajlı kampanyalara ve indirimlere kolayca erişebilirler. Bankkart Lira'larını kullanarak alışveriş yapabilir, birikimlerini artırabilirler. Ayrıca, Bankkart Lira'larını hediye etmek veya bağış yapmak da mümkündür.

Ziraat Bankası ndan şok karar! Hemen bakın, kimse bunu beklemiyordu!

Sonuç olarak, Bankkart ve TATİLSEPETİ işbirliği ile sunulan bu fırsat, tatil yapmak isteyen müşteriler için önemli bir avantaj sağlıyor. Yapılan harcamalarda kazanılan Bankkart Lira'ları ile müşteriler, daha fazla tasarruf edebilirler. Bankkart'ın sunduğu avantajlar ve indirimler sayesinde müşteriler, harcamalarında önemli bir tasarruf sağlayarak daha keyifli bir yaşam sürdürebilirler.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.ziraatbank.com.tr/tr

Aile Bakanlığı'ndan son dakika destek müjdesi! Hesaplara 1.648 TL ve 3.090 TL yatıyor! Hemen bakın, aman kaçırmayın!
İş Bankası girişimci kadınlara 100 milyar lira destek verecek
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Acilen Bakmanız gerek! Kimse beklemiyordu! Sene sonunda kadar...

Geri Dön