01 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanların hesabına 1.000 TL yatıracak!

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanların hesabına 1.000 TL yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın 1000 TL bankkart lira kampanyası için son 18 güne girildi. İşte Ziraat Bankası Nisan 2024 bankkart lira kampanyası detayları...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası’nın 1 Nisan 2024 tarihinde başlatmış olduğu ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 1000 TL bankkart lira elde hediye edilecek.

Hem Ziraat Bankası müşterileri hem de yeni müşteri olacak kişiler de söz konusu kampanya ile ilgili olarak araştırmalar yaparken kampanya detayları da merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Peki Ziraat Bankası Nisan 2024 bankkart lira kampanyası için son başvuru tarihi ne zaman? Bankkart lira kampanyasının detayları ne? Bankkart lira kampanyasından nasıl yararlanılır? 

İşte Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan bilgilendirme metninde yer alan detaylar...

Ziraat Bankası ndan son 18 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanların hesabına 1.000 TL yatıracak!

SON 18 GÜN UYARISI

Ziraat Bankası tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre 1 Nisan - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında giyim ve ayakkabı sektörlerindeki ve işyerlerinde gerçekleştirilecek olan alışverişlerde toplam 1000 TL bankkart lira kazanılabilecek. Ziraat Bankası Bankkart ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinden Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilecek olan her 2 bin 500 TL ile 4 bin 999 TL arasındaki alışverişe 250 lira, her 5 bin lira ve üzeri alışverişe 500 lira ve toplam 1000 lira bankkart lira verilecek.

Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için Bankkart Mobil’den ya da bankkartcomtr'den katılım sağlanması gerekirken, ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden gerçekleştirilecek olan giyim ve ayakkabı alışverişleri ise kampanya dahil edilmedi.

Yine Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına Bankkart Liralar anında yüklenecek. Söz konusu harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak olup katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.
 

Ülkeler altın vize uygulamasından niçin vazgeçiyor!

Uzmanlar altın için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminini açıkladı! Hem altın alacaklar hem de altın satacaklar dikkat!

Kredi borcunu emekli maaşı ile ödeyenlere kötü haber! Geçmiş dönemdeki kesintiler geri alınamayacak!


Geri Dön