İş Fırsatları

Ziraat Bankası'ndan son dakika! 81 ilde KPSS şartsız binlerce personel alacak! Başvurular başladı...

Ziraat Bankası yeni personel alımı ilanını açıkladı. Banka, servis görevlisi, uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı alınacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detayları...Başvurudan sonra sınavda başarılı olacak adaylar, Ziraat Bankası veya Ziraat Katılım'da çalışmaya hak kazanacak

Ziraat Bankası'nda KPSS, YDS şartı olmaksızın 81 ilde 2050 personel alımı ilanını yayımladı. Başvurudan sonra sınavda başarılı olacak adaylar, Ziraat Bankası veya Ziraat Katılım'da çalışmaya hak kazanacak. Ziraat Bankası'nın beklenen personel alımı ilanınının tüm detayları açıklandı. Ziraat Bankası bünyesindeki eksikliği kapatmak amacıyla 2 bin 50 personel alımı yapacak.

 

Ziraat Bankası 2022 yılı kapsamında 2050 banka personeli alımı gerçekleştirecek. Bankanın alacağı meslek gruplarının kontenjan dağılımı belli oldu. İşte o meslek grupları...

Yukarıda da görüldüğü gibi bazı ilanlar ülke genelinde yapılıyorken bazıları ise sadece Merkez Genel Müdürlüğünde yapılacak.

Peki, Ziraat Bankası personel alımı şartları neler? İşte Ziraat Banksı başvuru şartları ve detayları...

 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI!

Başvuru işlemlerini sonlandırmak için 330 TL sınav ücreti bulunuyor. Ücret yatırılmadığı takdirde sınav girişi iptal olacak. 

ZİRAAT BANKASI KPSS ŞARTI VAR MI?

Ziraat Bankası personel alımları sınav ile yapılacağından adayların sınav ücreti karşılığında sınavlara katılım sağlayabilecek. Bu sebeple adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmıyor.

ZİRAAT BANKASI MEZUNİYET ŞARTI NEDİR?

Alınacak tüm pozisyonlar Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda adayların en az dört (4) yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olması gerekiyor. 

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Bankanın personel alımına süreç 30 Eylül 2022 tarihinde (bugün) başlayacak. En geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular saat 23.59'da sona erecek. Buna göre adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda yapacak.

Çocuğu olan anne babalar müjde! Başvuran PTT'den 650 TL alacak! Hemen başvurun...

Emekli promosyonunda son dakika şoku! Bankalar peş peşe açıkladı!

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammında şok hesap! Rakamları gören emekliler inanamadı! Şimdi bakın!