05 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması! Bankart sahipleri acilen baksın! 31 Mart'a kadar vaktiniz var!    

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması! Bankart sahipleri acilen baksın! 31 Mart'a kadar vaktiniz var!    

Ziraat Bankası'ndan son dakika yeni bir kampanya geldi. Bankadan gelen açıklamaya göre; 150 TL Bankkart Lira dağıtılacak!..İşte ayrıntılar...



Ziraat Bankası, 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyasında, Bankkart sahibi bireylerin, Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları 400 TL ve üzeri her alışveriş için 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanmalarına olanak tanımaktadır. 

Ziraat Bankası ndan son dakika açıklaması! Bankart sahipleri acilen baksın! 31 Mart a kadar vaktiniz var!    

Kampanya kapsamında, işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan yapılması gerekmekte ve aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilmektedir. Kampanyaya katılmak için, bireylerin Bankkart Mobil uygulamasından veya bankkart.com.tr'den başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Harcama tutarı için, Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak olup, fatura ödemeleri ile vergi ödemeleri kampanyaya dahil edilmeyecektir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler de kampanyaya dahil değildir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilir. 

Ziraat Bankası ndan son dakika açıklaması! Bankart sahipleri acilen baksın! 31 Mart a kadar vaktiniz var!    

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri ve nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Karta para yükleme işlemleri de kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır. 

T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 6 Nisan'a kadar vaktiniz var!    
Doları olanlara kara haber geldi! Eyvah, eyvah! Analistler açıkladı: Dolar o tarihte 15 TL'ye düşecek!
Altını olanlar dikkat! Hemen buraya bakın, ortalık çok karıştı!

Geri Dön