05 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan sonra bir kampanya da İş Bankası'ndan! Yeni açıklandı ama son 4 gün

Ziraat Bankası'ndan sonra bir kampanya da İş Bankası'ndan! Yeni açıklandı ama son 4 gün

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik yeni bir kampanyanın detayı duyurulmuşken bir kampanya haberi de İş Bankası cephesinden geldi. İşte İş Bankası tarafından hayata geçirilen kampanyanın detayları...



KAMPANYANIN DETAYLARI MEVCUT

Söz konusu kampanyaya katılım sağlayanlara şartların sağlanması karşılığında verilen Pazarama MaxiPuan hediyeleri, “Anında Kredi Kartı” ile alınan başvurular da dahil olmak üzere, tüm bireysel asıl kartlara tahsis tarihini takip eden 7 iş günü içerisinde yükleniyor. Kampanyadan bir müşteri en fazla 1 kez yararlanabiliyor ve kampanyada her bir müşteri azami 100 TL Pazarama MaxiPuan hediyesi kazanabiliyor. Kazanılan MaxiPuan’lar, Pazarama’da en geç 31 Aralık 2022 (bu tarih dahil) tarihine kadar kullanılabiliyor.

ZİRAAT BANKASI NE YAPMIŞTI?

Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından “Kampanyaya Katıl” butonu tıklanmalı veya OKUL yazıp 4757’ye SMS göndermeniz gerekiyor. Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye edilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön