30 / 09 / 2024

Zirvekent 9 ay sonra teslim edilecek! 99 bin TLye!

Zirvekent 9 ay sonra teslim edilecek! 99 bin TLye!

Ekim 2010da temeli atılan Palmiye Park Zirvekentin inşaatının tamamlanmasına 9 ay kaldı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Palmiye Park Zirvekentte 1+1ler 99 bin TLden başlayan fiyatlarla satışta...




 Ağustos 2012de teslim edilmesi planlanan Palmiye Park Zirvekent,  İzmir  Çiğli-Egekentin ilk 24 saat güvenlikli sitesi. Her dairenin deniz gördüğü sitede7şer katlı 4 blokta toplam 147 daire yer alıyor. İlk etap satışlarının tamamlandığı Zirvekent,  İzmirde iz bırakan birçok binada imzası bulunan Veryeri ve Dağıstan ortak projesi.  

Zirvekentin bulunduğu Egekent-Çiğli;üniversiteleri, altyapısı, temiz havası, sağlık kuruluşları ve otoyol bağlantısı ile İzmirin en hızlı değerlenen bölgelerinin başını çekiyor. Zirvekent, şehrin en sağlam zeminine sahip bölgelerinden birinde yükselmesi nedeniyle de depreme karşı güvenlik sağlıyor. Bunun yanı sıra otoban bağlantısı ve metro hattı ile tüm İzmir ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor.

Toplam 147 konuttan meydana gelen Zirvekent'te 7'şer katlı 4 blok yer alıyor. Veryeri ve Dağıstan tarafından yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve isteğe göre 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Zirvekenti farklılaştıran özelliklerinden biri de konutların ideal büyüklüklerde tasarlanmış olması. Bu da ev sahiplerine gereksiz büyüklüklerden doğacak ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderlerinden tasarruf etme imkanı veriyor.

Çocuk parkı, kütüphane ve hobi salonlarının bulunduğu Palmiye Park Zirvekentte  teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi de yer alıyor.Mimari tasarımı ile çevreye dostluğu ve komşusu olduğu 15 bin metrekarelik park ile yeşilin huzurunu öne çıkartan site,  şehrin içinde bir sayfiye hayatı yaşatmayı hedefliyor.

Otobüs/minibüs son durağına ve alışveriş merkezlerine de yürüyüş mesafesinde olan Zirvekent,

-      Kipa, Carrefour, DiaSa, Tansaş ve semt pazarına 5 dakika,
-      Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne 15 dakika,
-      Katip Çelebi Üniversitesine 5 dakika,
-      Gediz Üniversitesine 15 dakika yakınlıkta.
Yatırımcılar ve yaşama amacıyla burada ev sahibi olmayı düşünenler, örnek daireyi gezmek ve daha detaylı bilgi almak için satış ofisiyle irtibata geçebilirler.

www.palmiyepark.com
(0232) 462 50 60

 


Geri Dön