27 / 04 / 2024

Zorlu Center açılışı dünya çapında bir etkinlikle olacak!

 Zorlu Center açılışı dünya çapında bir etkinlikle olacak!

Yalnız Türkiye’nin değil, dünyanın sayılı gayrimenkul projelerinden olan Zorlu Center için geri sayım başladı. Kimi gecikmeler yaşansa da son hızla devam eden inşaat süreci yaz sonu itibariyle tamamlanıyor.




Zorlu Center kapılarını, Ağustos/Eylül ayları ile birlikte açacak. Zorlu Center için herhalde en güzel tanımlamayı, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu yapmıştı. İçinde AVM, iş merkezi, otel, rezidans ve kültür merkezi bulunan proje için ‘Beşi bir yerde’ diyen Zorlu’nun en önem verdiği bölümlerin başında 65 bin metrekare alanda kurulan kültür merkezi geliyor. 2 bin 300 kişilik konser, 750 kişilik tiyatro salonu bölümlerinin olduğu Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi için Amerikalı Nederlander Worldwide Entertainment (NWE) ile anlaşma yapıldı.


Öğrendiğimize göre Zorlu Gayrimenkul üst yönetimi, Zorlu Center için görkemli bir açılış töreni hazırlığı yürütüyormuş. Bu konuda kültür merkezinde çok özel bir etkinlik yapılacakmış. Dünya televizyonlarında dahi canlı gösterilecek performans için çok özel karma bir etkinlik düzenlenecekmiş, ‘..mış’ diyoruz, çünkü bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Zorlu Gayrimenkul Grubu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even, ser verip sır vermedi. Even, “Dünya çapında bir etkinlik olacak. Türkiye kültürünü karma bir halde tüm dünyaya göstereceğiz. İçinde özel besteler ve gösterilerle unutulmaz konser etkinliği olacak” demekle yetiniyor.


Ekonomist


Geri Dön