04 / 05 / 2024

Zorlu Center, AKG Gazbeton ürünlerini kullanıyor!

Zorlu Center, AKG Gazbeton ürünlerini kullanıyor!

Sağlamlığı, kolay işlenebilmesi ve ısı yalıtım avantajlarının yanı sıra özellikle hafiflik ve A1 sınıfı yanmaz malzeme olmasıyla tercih edilen AKG Gazbeton ürünleri, Türkiye"nin en büyük karma projelerinden Zorlu Center"da kullanılıyor



 Sağlamlığı, kolay işlenebilmesi ve ısı yalıtım avantajlarının yanı sıra özellikle hafiflik ve A1 sınıfı yanmaz malzeme olmasıyla tercih edilen AKG Gazbeton ürünleri, Türkiye"nin en büyük karma projelerinden Zorlu Center"da kullanılıyor.
Türkiye"nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu en lüks karma kullanım projesi olan Zorlu Center projesi, AKG Gazbeton ürünleri kullanılarak İstanbul"un en güzel noktalarından Zincirlikuyu"da inşa ediliyor. Kültür ve sanat merkezi, otel, ofis, alışveriş merkezi ve lüks konutların yer aldığı Zorlu Center, 619 bin 595 metrekare inşaat alanına sahip. 2012 yılında tamamlanması planlanan projede özellikle yanmazlığı ve hafifliği sebebiyle tercih edilen AKG Gazbeton, sağladığı maliyet avantajı, kalite, konfor ve hız nedeniyle binaların beklenenden daha kısa sürede bitirilmesini sağlıyor.
AKG Gazbeton ürünleri daha önce Rixos Residence Bomonty, 212 İstanbul, Trump Towers ve  Ankara  Arena Spor Salonu gibi büyük projelerde kullanılmıştı.


Geri Dön