02 / 05 / 2024

Zorlu Center AVM 14 Eylül'de açılacak!

Zorlu Center AVM 14 Eylül'de açılacak!

Zorlu Center AVM ne zaman açılacak sorusu nihayet yanıt buldu, gerek mimarisi gerek konumuyla bir çok alışveriş merkezini geride bırakmayı hedefleyen Zorlu Center AVM 14 Eylül 'de açılıyor...




İstanbul'un kalbi Zincirlikuyu 'da Zorlu Gayrimenkul imzası ile 105 bin metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirilen Zorlu Center AVM 14 Eylül 'de kapılarını açıyor. 


Zorlu Center AVM 'nin havadan görüntüleri için tıklayın!


Türkiye'de ilk defa yer alacak markalarında bulunacağı 200 'e yakın mağazaya ev sahipliği yapacak olan Zorlu Center AVM 'nin 6 bin metrekarelik alanı gurme markete ayrıldı.


2 bin 800 'ün üzerinde müracat yapılan Zorlu Center AVM 'de hangi markalar yer alacak?


Zorlu Center AVM 'nin öne çıkan markaları arasında; Miu Miu, Valentino, Cavalli, Vakko, Dolce&Gabbana,  Michael Kors, Prada, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Burberry, H&M, Tory Burch, Lanvin, Beymen ve Apple Store yer alıyor.


Zorlu Center AVM 14 Eylül de açılacak!


Yeşil alanlarla çevrelenen yarı açık-yarı kapalı özelliğiyle çoğu alışveriş merkezini geride bırakmayı hedefleyen Zorlu Center AVM nerede yer alıyor?


Avrupa Yakası 'nın en merkezi bölgelerinden olan Zincirlikuyu 'da yükselen Zorlu Center toplu taşımaya olan yakınlığı ile de tercih sebebi olmaya aday görünüyor.


Zorlu Center 'a nasıl gidilir? Zorlu Center ulaşım:

Toplu taşıma araçlarından metro, otobüs ve metrobüs ile direk ulaşım yapılabilen Zorlu Center AVM'ye metro ile ulaşmak isteyenler Taksim-Hacıosman metro hattını kullanarak Gayrettepe Durağı 'nda, metrobüsle ulaşmak isteyenler ise 34, 34A, 34Z ve 34G hatlarını kullanarak  Zincirlikuyu Metrobüs Durağı 'nda inebilirler. Özel araçla gelenler ise Zorlu Center 'ın otoparkından yararlanabilirler.



Zorlu Center AVM nerede?


Zorlu Center AVM 14 Eylül de açılacak!



60 bin metrekarelik alanın cafe ve restorana ayrıldığı Zorlu Center AVM 'de; 40 marka yerini aldı. Zorlu Center 'da yer alan yeme içme mekanları arasında;  Eataly, Tom’s Kitchen, Masa, Borsa, Günaydın, Köşebaşı, ve Kaşıbeyaz markaları öne çıkıyor.


Zorlu Center AVM 14 Eylül de açılacak!


Boğaz, Bulvar ve Metro olmak üzere üç kata ayrılan Zorlu Center Alışveriş Merkezi’nde 1.600 kişilik, 12 adet sinema salonu da bulunuyor.



Zorlu Center AVM iletişim:

Telefon: (0212) 456 2000

Web adresi: http://www.zorlucenter.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön